Μις Υφήλιος: Ρωσία και Ουκρανία αντιμέτωπες για τον τίτλο

Ακόμη μία φορά αντιμέτωπες θα βρεθούν Ρωσία και Ουκρανία, αυτή τη φορά στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος.

Σε διαγωνισμό ομορφιάς θα δοθεί η επόμενη «μάχη» Ρωσίας – Ουκρανίας. Συγκεκριμένα, αντιμέτωπες θα βρεθούν η Μις Ρωσία και η Μις Ουκρανία για τον τίτλο της Μις Υφηλίου, στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις 14 Ιανουαρίου, στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ.

Οι δύο διαγωνιζόμενες αναμένεται να φορέσουν ενδυμασίες με έντονους συμβολισμούς. Έτσι, η Μις Ουκρανία, Βικτόρια Απανασένκο θα φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα με πολυεπίπεδο μοτίβο, περίτεχνα, υπερμεγέθη μπλε και κίτρινα φτερά σε πολεμικό τόνο, αναφέρει η New York Post.

«Το κοστούμι Warrior of Light (Πολεμίστρια του φωτός) συμβολίζει τον αγώνα του έθνους μας ενάντια στο σκοτάδι», ανέφερε η λεζάντα της Μις Ουκρανίας στο Instagram. «Όπως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο οποίος υπερασπίζεται την Ουκρανία, με ένα σπαθί, μας προστατεύει».

Η στολή με το όπλο και την πανοπλία στέλνει το μήνυμα ότι η Απανασένκο «μεταφέρει το φως μέσα από το σκοτάδι που ήρθε στα ειρηνικά μας εδάφη με τον επιτιθέμενο».

Η Ουκρανή καλλονή θα αναμετρηθεί με τη Μις Ρωσία, Άννα Λινίκοβα, η οποία παρουσίασε την Τετάρτη τη στολή της «The Crown of the Russian Empire» («Το Στέμμα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας»). Το πλούσιο κόκκινο βελούδινο φόρεμα ξεχειλίζει από μαργαριτάρια και πολύτιμους λίθους.