Μις Υφήλιος: Η Μις ΗΠΑ η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

Η 28χρονη Μις ΗΠΑ R’ Bonney Gabriel – σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο και καθηγήτρια ραπτικής από το Τέξας – στέφθηκε Μις Υφήλιος το βράδυ του Σαββάτου στον 71ο λαμπερό διαγωνισμό Miss Universe που διεξήχθη στη Νέα Ορλεάνη (και σε ένα παράλληλο σύμπαν).

«Παγκόσμια ειρήνη…»

Στο τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού για τις τρεις φιναλίστ, η Gabriel ρωτήθηκε πώς θα δούλευε για να αποδείξει ότι η Μις Υφήλιος είναι «μια δυναμική και προοδευτική» γυναίκα, αν κέρδιζε.

«Θα το χρησιμοποιούσα για να γίνω μια μεταμορφωτική πρωτεργάτης », απάντησε η Gabriel, αναφέροντας τη δουλειά της χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά στο σχέδιο μόδας της και διδάσκοντας ραπτική σε θύματα trafficking και της ενδοοικογενειακής βίας.

«Είναι τόσο σημαντικό να επενδύεις σε άλλους, να επενδύεις στην κοινότητά μας και να χρησιμοποιείς το μοναδικό σου ταλέντο για να κάνεις τη διαφορά», συνέχισε η Gabriel.

«Όλοι έχουμε κάτι ξεχωριστό και όταν φυτεύουμε αυτούς τους σπόρους σε άλλους ανθρώπους στη ζωή μας, τους μεταμορφώνουμε και το χρησιμοποιούμε ως όχημα για αλλαγή».