Μικρά μυστικά για να μην βαρεθείτε το σεξ με τον σύντροφό σας

σεξ

Αρκετά είναι τα ζευγάρια που βαριούνται εύκολα και η μονοτονία στο κρεβάτι οδηγεί πολλές φορές στον χωρισμό, όμως εμείς σας παρουσιάζουμε μερικά τιπς για μην οδηγηθείτε σε αυτή την κατάσταση με τον σύντροφό σας.

Ίσως αισθάνεστε είστε πολύ κουρασμένοι για να κάνετε σεξ. Ίσως δεν σας αρέσει το πώς ο σύντροφός σας ζητάει να κάνετε σεξ. Όποια και αν είναι η κατάσταση, μπορείτε να την ξεπεράσετε. Οι παρακάτω συμβουλές ίσως σας φανούν αρκετά χρήσιμες.

Μην κατηγορείτε τον σύντροφό σας.

Ακόμα κι αν αισθάνεστε απογοητευμένοι, δεν πρέπει να κατηγορείτε τον σύντροφό σας. Αντ αυτού συζητήστε το πρόβλημα και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση. Μιλήστε για τις επιθυμίες σας και για τα πράγματα που θα θέλατε να κάνετε και οι δύο.

Δημιουργήστε μια (σέξι) λίστα.

Κάντε μια λίστα με πράγματα που σας αρέσουν πραγματικά ή θέλετε να δοκιμάσετε. Αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι να βλέπετε μαζί αισθησιακές ταινίες, να έχετε μαζί σας sex toys ή απλά να κάνετε πιο πολλά προκαταρκτικά. Αφού συμφωνήσετε στη λίστα, συμφωνήστε να κάνετε μια φορά την εβδομάδα κάτι από τη λίστα.

Μειώστε το άγχος.

Το άγχος επηρεάζει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής σας και το σεξ δεν αποτελεί εξαίρεση. Κάθε άτομο έχει «σεξουαλικά φρένα και σεξουαλικούς επιταχυντές» και ένα από τα «φρένα» μπορεί πράγματι να είναι άγχος. Βοηθήστε τη σεξουαλική σας ζωή με ένα ρομαντικό δείπνο, μια βραδιά ταινίας ή οτιδήποτε για να ξεχάσει το μυαλό σας (την πηγή του άγχους.

Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε.

Λοιπόν, εάν θέλετε να κάνετε σεξ, βοηθά να νιώθετε ξεκούραστοι. Εάν από την άλλη μεριά είστε κουρασμένοι, πιθανότατα δεν θα θέλετε να κάνετε τίποτε άλλο από το να κοιμηθείτε.