Μετανάστης βρέθηκε νεκρός στη Λέσβο

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στη Μόρια της Λέσβου, καθώς κοντά στον Παιδικό Σταθμό του χωριού βρέθηκε νωρίτερα ένας νεκρός μετανάστης, με εμφανή τραύματα από μαχαίρι.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, αφού συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ζητήσει άσυλο.

Ωστόσο το lesvosnews αναφέρει, πως το επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, όταν οι δράστες επιτέθηκαν στον 23χρονο αλλοδαπό και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Στη συνέχεια, άρπαξαν από τις τσέπες του τα 90 ευρώ, που είχε και εξαφανίστηκαν μέσα στη δομή. Η ληστεία εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μυτιλήνης, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε έναν 31χρονο μετανάστη και ταυτοποίησαν έναν 25χρονο συνεργό του.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να αναγνωριστούν οι δυο άγνωστοι αλλοδαποί που συμμετείχαν στην επίθεση.