Μεσσηνία: Παίρνει εξιτήριο το 4 μηνών βρέφος που κακοποιήθηκε από τον πατέρα του

Το περιστατικό κακοποίησης που υπέστη το βρέφος από τον ίδιο του τον πατέρα είχε συμβεί στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή του Αετού Τριφυλίας στη Μεσσηνία στις 24 Σεπτεμβρίου.

Όμως, το μόλις 4 μηνών κοριτσάκι έχασε τις αισθήσεις του με τους γονείς να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν, κυρίως κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από την ανατάραξη και λόγω της κρίσιμης κατάστασής του διακομίσθηκε στην Αθήνα.

Η μάχη στο Παίδων «Αγία Σοφία» και η κατηγορία κατά του πατέρα

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», το μωρό διασωληνώθηκε και νοσηλεύτηκε στην Εντατική Μονάδα. Τις επόμενες ημέρες ήρθαν τα πρώτα καλά νέα, καθώς η υγεία του βελτιώθηκε και το βρέφος αποσωληνώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, μέσα στα προσεχή 24ωρα το 4 μηνών κοριτσάκι αναμένεται να πάρει εξιτήριο, καθώς αντιδρά θετικά νευρολογικά και προς το παρόν δείχνει να μην έχει υποστεί κάποια μόνιμη βλάβη.

Σε ό,τι αφορά τον πατέρα, έχει ήδη κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μετά την απολογία του έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τον βασικότερο από αυτούς να παραμείνει μακριά από το παιδάκι.