Μεσσηνία: 50χρονος έκαψε με οξύ το πρόσωπο της πρώην γυναίκας του

Μεσσηνία

Από τον 50χρονο πρώην σύζυγό της δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο τα ξημερώματα της Τετάρτης, μία 49χρονη έξω από το καθαριστήριο που εργαζόταν, στην Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση απέκλεισαν εξαρχής το ενδεχόμενο ληστείας και στράφηκαν στο περιβάλλον την 49χρονη.

Έτσι, σε σύντομο χρόνο, από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, τα φώτα έπεσαν στον 50χρονο πρώην σύζυγο. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον προσήγαγαν και στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

Ο 50χρονος προμηθεύτηκε το υδροχλωρικό οξύ από τοπικό σουπερμάρκετ. Ακολούθως μετέβη έξω από το καθαριστήριο και παραμόνευε στο σκοτάδι για το πότε θα εμφανιστεί η 49χρονη.

Όταν η 49χρονη έφτασε έξω από την επιχείρηση στις 4 περίπου τα ξημερώματα για να ανοίξει το καθαριστήριο, ο 50χρονος την αιφνιδίασε.

Την ακινητοποίησε με τη σωματική του διάπλαση, της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με ένα εμποτισμένο πανί για να μην ακουστούν οι κραυγές της. Αμέσως μετά και ενώ η 49χρονη προσπαθούσε να ξεφύγει, την περιέλουσε με το καυστικό υγρό στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκληθούν εγκαύματα στο πρόσωπο.

Από τα τραύματά της, το πιο σοβαρό εντοπίζεται στο δεξί της μάτι. Το καυστικό υγρό της προκάλεσε χημικό έγκαυμα και η 49χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Οφθαλμολογικής Κλινικής, όπου παραμένει νοσηλευομένη αυτή την ώρα δίνει μάχη να αναστρέψει την πιθανότητα να πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και να μην ανακτήσει την όρασή της.

O 50χρονος, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα «Ελευθερία», φέρεται να ήταν εμμονικός με την πρώην σύζυγο του και να την ζήλευε παθολογικά.

Μάλιστα, τα τοπικά μέσα επικαλούνται πληροφορίες, σύμφωνα μ τις οποίες, ο δράστης απευθυνόμενος στους αστυνομικούς τους είπε πως είχαν οικονομικές διαφορές.