Μέμος Μπεγνής για δηλώσεις Ε.Κωνσταντινίδου: «Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει;»

Μέμος Μπεγνής

Ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει στο θέατρο αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η συνάδελφος του, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν άκουσα τις δηλώσεις και χθες πληροφορήθηκα για αυτές. Δεν ξέρω την ακριβή δήλωση της. Διαφωνώ κάθετα, δεν το συζητώ.

Η Ελισάβετ είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και πολύ καλή συνάδελφος, απλά νομίζω πως ήταν άτοπη αυτή η τοποθέτηση γιατί όχι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τι σημαίνει πάθος; Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει; Δεν το συζητώ… Τα πάθη πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και να πηγαίνουμε μόνοι μας να ζητάμε βοήθεια.

Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, ο περίγυρος μας πρέπει να μας το υπογραμμίζει και να μας πηγαίνει σε ειδικό να τα διορθώσουμε».

«Κανείς δεν πρέπει να δέχεται το bullying»

Στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν νομίζω ότι το ταλέντο είναι κάτι το οποίο έχει σχέση με όλο αυτό. Είναι θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου. Δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι ηθοποιός.

Δεν ξέρω πως σκεφτόταν η Ελισάβετ και το είπε αυτό. Δεν μπορώ να το ξέρω».

«Όλες οι καταγγελίες που έγιναν, καλώς έγιναν και εννοείται πως πρέπει να ανοίγουν τα στόματα. Εννοείται ότι κανείς δεν πρέπει αν δέχεται το bullying, τον εκφοβισμό ή την σεξουαλική παρενόχληση.

Οι γυναίκες και τα αγόρια που βγήκαν και μίλησαν, πολύ έκαναν και μίλησαν.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που θα πάει να το ξανακάνει θα το σκεφτεί δεύτερη φορά και είναι σημάδι ότι προχωράμε και σε αυτόν τον τομέα», κατέληξε.