Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μεγαλοοικονόμου κατά Βούλτεψη: Έχεις ταλέντο, σε περιμένει η Επίδαυρος και το εθνικό...

Μεγαλοοικονόμου κατά Βούλτεψη: Έχεις ταλέντο, σε περιμένει η Επίδαυρος και το εθνικό θέατρο

Η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μιλά στη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Νέος καβγάς σημειώθηκε σήμερα μεταξύ βουλευτών, με πρωταγωνίστρια για άλλη μια φορά τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Μιλώντας στη Βουλή η βουλευτής απάντησε στην επίθεση που εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας τα εξής:

«Ακουσα την βουλτεψιάδα, σας συμβουλεύω κυρία Βούλτεψη να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο. Εχεις ταλέντο, κόντεψα να κλάψω από αυτά που είπες. Πρέπει να πάει στην Επίδαυρο να παίξει. Και ακόμα και το εθνικό θέατρο την περιμένει».

Νωρίτερα η βουλευτής της ΝΔ είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι «είχε μαράζι να κάνει τον Ζόραν Ζέεφ πρωτοξάδερφο του Μεγαλέξανδρου».

Ταυτόχρονα, η Σ. Βούλτεψη ειρωνεύτηκε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα της Ελενας Κουντουρά, λέγοντάς τους:

«Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κ. Κουντουρά στις περιφέρειές σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ’ ότι κατάλαβα τα δίνετε όλα για τους ξενιστές.

Οι ξενιστές είναι οι οργανισμοί φυτικοί ή ζωικοί στο εσωτερικό του οποίου ζει ένας άλλος οργανισμός που τρέφεται από αυτόν. Η επιτομή του ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους που ήρθαν και σας στήριξαν για συμφωνία Πρεσπών», εξήγησε η Σοφία Βούλτεψη.