Μέχρι το 2050 τα τρία τέταρτα των Ευρωπαίων θα είναι μετανάστες

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας Péter Szijjárt προειδοποιεί ότι τα Ηνωμένα Έθνη ξοδεύουν χρήματα για τη διευκόλυνση ενός προγράμματος μαζικής μετανάστευσης που απειλεί το «σύνολο της ανθρωπότητας».

Αντί να ξοδεύει χρήματα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ο ΟΗΕ χρηματοδοτεί προγράμματα που ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους και να κατευθυνθούν προς τις δυτικές χώρες, δήλωσε ο Szijjártó σε συνέδριο στη Βιέννη.

Αυτή η μαζική διαδικασία μετανάστευσης θέτει «μια πολύ σοβαρή απειλή για ολόκληρη την ανθρωπότητα», δήλωσε ο Szijjártó.

Καλούμε τον ΟΗΕ να συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό του την καταπολέμηση της τρομοκρατίας … και να ξοδέψει λιγότερα για τη μετανάστευση «, ανέφερε ο Ούγγρος υπουργός στη διάσκεψη που διοργάνωσε ο ΟΗΕ.

Έχοντας περάσει από το 2018, το Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών για τη Μετανάστευση δεν είναι νομικά δεσμευτικό, αλλά οι κυβερνήσεις βρίσκονται υπό διεθνή πίεση να ακολουθήσουν τις εντολές του.

Η βρετανίδα βουλευτής Janice Atkinson προειδοποίησε ότι το σύμφωνο θα μπορούσε να οδηγήσει στην πλημμύρα της Ευρώπης με 59 εκατομμύρια νέους μετανάστες μέσα στα επόμενα 6 χρόνια.

Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Marcel de Graaff δήλωσε επίσης ότι το σύμφωνο θα οδηγήσει σε νόμους που θα ποινικοποιούσαν την κριτική μαζικής μετανάστευσης ως ομιλία μίσους.

Γάλλοι στρατηγοί που υπέγραψαν μια ανοικτή επιστολή κατηγορώντας τον Πρόεδρο Macron για «προδοσία» για τη δέσμευση της Γαλλίας στο σύμφωνο, οδηγήθηκαν  αργότερα σε πειθαρχική ενέργεια.

Ενώ η Μεγάλη Βρετανία και πολλές άλλες δυτικές χώρες υπέγραψαν το σύμφωνο μετανάστευσης, οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνήθηκαν να το πράξουν.

Το έγγραφο του 2001 των Ηνωμένων Εθνών με τίτλο «Μεταναστευτική Αντικατάσταση: Είναι η λύση για τους τους φτωχούς πληθυσμούς;» περιέγραψε ένα σχέδιο για να πλημμυρίσει την Αμερική και την Ευρώπη με εκατοντάδες εκατομμύρια μετανάστες, προκειμένου να διατηρηθεί το επίπεδο του πληθυσμού.

Στην περίπτωση των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με το πιο ακραίο σενάριο, η έκθεση αναφέρει: «Θα χρειαζόταν να έχουμε 593 εκατομμύρια μετανάστες από το 1995 έως το 2050, κατά μέσο όρο 10,8 εκατομμύρια ετησίως».

Στην περίπτωση της Ευρώπης, το έγγραφο υποστηρίζει ότι τουλάχιστον 159 εκατομμύρια μετανάστες εργαζόμενοι θα χρειαστεί να εισέλθουν μέχρι το 2025 για να «διατηρήσουν το σημερινό υπόλοιπο 4 έως 5 εργαζομένων για έναν συνταξιούχο».

Σύμφωνα με το χειρότερο σενάριο, θα χρειαστούν 1,4 δισεκατομμύρια μετανάστες μέχρι το 2050, κατά μέσο όρο 25,2 εκατομμύρια ετησίως. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το 2050 ο πληθυσμός της Ευρώπης θα είναι 2,3 δισεκατομμύρια, εκ των οποίων τα 1,7 δισεκατομμύρια, σχεδόν τα τρία τέταρτα, θα είναι μετανάστες ή οι απόγονοί τους.