Με την υπογραφή «Διέξοδος Αριστερά» στο πανό τους οι αποχωρήσαντες του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου – Φωτογραφίες

Στην πορεία για την 50η επέτειο του Πολυτεχνείου έγινε η πρεμιέρα της παρουσίας σε δημόσιο γεγονός όσων αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η προσυγκέντρωση της ομάδας έγινε στις 15:30 στη Σταδίου, μπροστά από το υπουργείο Εργασίας. Και όπως φαίνεται στα πανό που κρατούν, το ένα είναι για τα 50 χρόνια της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και το άλλο για την κατάσταση στην Παλαιστίνη.

Ο προσωρινός τίτλος της κίνησης, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο στενός συνεργάτης του Νίκου Φίλη, Τάκης Κατσαρός, είναι «Διέξοδος Αριστερά»,

τίτλος που χρησιμοποιήθηκε στο κείμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν περισσότερα από 1.300 άτομα δύο ημέρες πριν τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Δείτε φωτογραφίες

politexnio-kommata__1_
Νίκος Βούτσης και Νίκος Φίλης
politexnio-kommata__2_
Πέτη Πέρκα και Πάνος Σκουρλέτης
politexnio-kommata__3_
Δημήτρης Βίτσας
politexnio-kommata__4_
Αριστείδης Μπαλτάς
politexnio-kommata
polytexneio-pano-apoxwrhsh-syriza__2_
polytexneio-pano-apoxwrhsh-syriza__3_
polytexneio-pano-apoxwrhsh-syriza__4_

«Έτοιμα τα πανό με τα οποία θα κατέβουμε σήμερα στην πορεία για το Πολυτεχνείο, όσοι/ες αποχωρήσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η παρουσία μας στην πορεία για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Νοέμβρη, πρώτο βήμα για τη συσπείρωση και την ανασύνταξη του χώρου της Ανανεωτικής Ριζοσπαστικής Αριστεράς» έγραψε, νωρίτερα, ο κ. Κατσαρός.

Όπως έγραψε χθες τo protothema.gr στόχος είναι το μπλοκ με στελέχη που αποχώρησαν, συλλογικότητες και κινήματα της αριστεράς, αλλά και ανένταχτα στελέχη, να είναι εντυπωσιακό ώστε να στείλουν ηχηρό μήνυμα ως προς την παρουσία τους από εδώ και στο εξής.