Με αυτούς τους τρόπους θα κάνεις το… καλύτερο κρεβάτι

Καλύτερο σεξ

Αν ανήκεις στις «τυχερές» που περνάς τις μέρες της καραντίνας με τον σύντροφό σου τα πράγματα για σένα τουλάχιστον τον εpωτικό τομέα ίσως να είναι πιο εύκολα, αν και… θέλει προσοχή.

Παρακάτω σου δίνουμε 4 ιδέες για το πώς να κάνεις το σεξ σας καλύτερο:

Μην κάνεις σεξ αμέσως

Το καλό πράγμα αργεί και ισχύει και για το σεξ. Δεν έχετε κάποια υποχρέωση, δεν θα έρθει κανείς απροειδοποίητα, δεν έχετε άλλους περιορισμούς πέρα από αυτόν του εγκλεισμού. Πάρτε λοιπόν το χρόνο σας. Σε αυτό το χρόνο μπορείτε να ψάξετε και να διαβάσετε περισσότερα πράγματα αναφορικά με το σεξ και ίσως να ανακαλύψετε μαζί νέες στάσεις και ιδέες που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Μπορείτε μετά να τα συζητήσετε. Η διαδικασία αυτή θα δημιουργήσει έτσι κι αλλιώς την κατάλληλη αισθησιακή ατμόσφαιρα για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα που είναι η σεξοuαλική πράξη.

Αφέσου στο παιχνίδι

Δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά ίσως είναι κάτι που ξεχνάς. Χρησιμοποίησε sex toys ή εκμεταλλεύσου πράγματα που έχεις στο σπίτι για να κάνεις ερωτικό παιχνίδι.  Μια ιδέα είναι τα παγάκια που σίγουρα έχεις στο ψυγείο σου. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και ανέβασε τη λίμπιντο στα ύψη.

Κάνε του μασάζ

Ένα από τα πλεονεκτήματα του χρόνου είναι ότι μπορείς να τον αφιερώσεις σε πράγματα που πριν δεν θα έκανες. Το μασάζ στον σύντροφό σου μπορεί να είναι κάτι που θα ενεργοποιήσει τη διάθεσή του. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου όχι μόνο στα συνηθισμένα μέρη του σώματος αλλά και σε άλλες εpωτογενείς ζώνες. Αν δεν τις ξέρεις, ευκαιρία να τις ανακαλύψεις και να μάθεις τι του αρέσει.

Αμοιβαίος αuνανισμός

Ο αυνανισμός σε βοηθάει να μάθεις το σώμα του άλλου και τι ακριβώς του αρέσει. Μπορείτε να το κάνετε ταυτόχρονα ή εναλλάξ. Σίγουρα και μόνο η εικόνα του αγαπημένου σου να ικανοποιείται ή να σε βλέπει εκείνος να το κάνεις είναι άκρως αισθησιακή.