Ματίνα Καυκαρισίου: Το νέο επαγγελματικό βήμα της βραβευμένης Ματίνας!

Δυναμική, πετυχημένη επαγγελματίας, υπέροχη μητέρα, εντυπωσιακή γυναίκα… όλα αυτά και πολλά άλλα τα συναντάς στην Ματίνα Καυκαρισίου. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί της και αποκλειστικά να σας μεταφέρουμε τα νέα επαγγελματικά σχέδια της βραβευμένης Ματίνας!!

-Κυρία Καυκαρισίου, είστε 28 χρόνια συνεχόμενα στο χώρο των ταξί και στην μεσολάβηση για την εξυπηρέτηση επιβατικού κοινού και τον τελευταίο χρόνο οδηγείτε και εσείς ταξί. Γνωρίζοντας όλες τις δραστηριότητες από τον χώρο που προέρχεστε αλλά και τις διακρίσεις σας όλα αυτά τα χρόνια, θα θέλατε να μας πείτε πως το βιώσατε ως εμπειρία;

-Καταρχάς να διευκρινίσουμε ότι δε ξύπνησα ένα πρωί και είπα δε πάω να βρώ και εγώ ένα ταξί να δουλέψω. Ήρθανε οι συγκυρίες με όλα γεγονότα που έχουν συμβεί και επιλέγοντας και το σωστό timing που θεωρούσα εγώ ότι έπρεπε να γίνει αποφάσισα να το τολμήσω. Δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστο για αρχή και καθόλου εύκολο επίσης , όμως όταν έχεις από πίσω εξαρτόμενα μέλη από σένα, κάποιες φορές τολμάς και πράγματα που δε θεωρούσες ποτέ ότι θα κάνεις γνωρίζοντας τις αντοχές και τον χαρακτήρα σου.

Για να απαντήσω στο ερώτημα σας ως εμπειρία ήταν πολύ όμορφη…αλλά κουραστική… Όπως και για το αντίθετο φύλλο το ίδιο δύσκολη αλλά και για μία γυναίκα που κρατάει σπίτι και παιδιά ακόμα πιο δύσκολο. Επικίνδυνη προφανώς και είναι αλλά επειδή είχα την τύχη να εξυπηρετώ πελάτες μόνο της startaxi, μου έδινε την πολυτέλεια να μην επιβιβάζω αγνώστους εντελώς έτσι ώστε να μην έχω κάποιο άσχημο συμβάν.

-Για μια γυναίκα που είναι ώρες έξω από το σπίτι και ανά πάσα στιγμή μπορεί να είναι οπουδήποτε και μέσα στο ταξί να μπεί ο οποιοσδήποτε, δημιουργείτε θέμα στην προσωπική της ζωή-σχέση;

– Η ερώτηση σας σε νεότερη ηλικία ίσως με αφορούσε και να είχα κάτι να πω.
Προφανώς και αναφέρεστε στη σχέση για θέματα ζήλειας η παρεμφερή συναισθημάτων.

Σήμερα στα 47 μου θεωρώ ότι είμαι σε μια ηλικία όπου οι λέξεις ζήλεια- ανασφάλεια και άλλα νεανικά και ανώριμα για μένα συναισθήματα δεν υπάρχουν στην καθημερινότητα μου. Δεν τα ανέχομαι πλέον αλλά και δε τα προκαλώ. Δεν θα πω ότι υπήρχαν και ποτέ για να είμαι ειλικρινής αλλά μόνο στο άκουσμα τους στην ηλικία αυτή είναι απαγορευτικό να συνάψω οποιαδήποτε μορφή σχέσης πόσο μάλλον προσωπική.

Αναγνωρίζω το πραγματικό ενδιαφέρον χωρίς οφέλη κάποιου που είναι δίπλα μου και το ανταποδίδω απλόχερα. Την παρούσα περίοδο μιας και με ρωτήσατε έχω μία σχέση με έναν επαγγελματικά δημιουργημένο άνθρωπο δίπλα μου και πετυχημένο στο χώρο του όπου να τονίσω επι ευκαιρίας γιατί διάβασα διάφορα ότι δραστηριοποιείτε σε έναν εντελώς άλλο χώρο και έτσι όλα είναι ξεκάθαρα και διάφανα. Συνεπώς όλα βαίνουν καλώς και σε αυτόν τον τομέα!

-Γνωρίζοντας σας προσωπικά και ξέροντας ότι είχατε αλλά και διοικούσατε μια εταιρεία 43 ατόμων , έχοντας περάσει και 5 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα της αποχώρησης σας έχετε μετανιώσει για κάποιες αποφάσεις σας τότε, βλέποντας την πορεία σας σήμερα;

-Θα μετάνιωνα αν στο διάστημα των 5 ετών όπως είπατε ότι έχουν περάσει είχα συνειδητοποιήσει αλλά και διαπιστώσει παράλληλα ότι οι λόγοι που με έκαναν να φύγω δε ήταν όπως το έβλεπα τότε. Άνθρωποι και σκεπτικό!!!!
Ευτυχώς για μένα δικαιώθηκα παρόλο που όπως προ είπαμε ήρθε και η μέρα να οδηγήσω και εγώ η ίδια ταξί και είμαι και πολύ περήφανη για αυτό…για μένα τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο αλλά και ψυχολογικό κύλησαν όλα πολύ καλύτερα! Και θα σας πω και κάτι πολύ σημαντικό και προσωπικό δημόσια.
Ευχαρίστησα το Θεό για όσα μου συνέβησαν στα επαγγελματικά μου γιατί μέσα από μένα τα παιδιά μου πήραν το καλύτερο μάθημα. Δεν τα παρατάμε ποτέ και στηρίζουμε τις επιλογές μας και τις αποφάσεις μας με ότι κόστος και τίμημα και πάντα βγαίνουμε νικητές!

-Ο κύκλος ως οδηγός ταξί κλείνει λοιπόν και από πηγές δικές μας στο χώρο των ταξί μάθαμε ότι αναλαμβάνετε εμπορική διευθύντρια σε κάτι νέο που πάλι φυσικά οι συνεργάτες σας και οι ιδέες σας θα απευθύνονται σε οδηγούς ταξί. Ισχύει και αν ναι θα θέλατε να μας πείτε κάτι για αυτό;

Ως Οδηγός ταξί επίσημα ναι έχει κλείσει θεωρώ και για μένα αυτό το κεφάλαιο. Επιστρέφω στο γραφείο μου που όπως γνωρίζετε έχω την STARTAXI και εως τέλος Αυγούστου θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω και ποια εταιρεία δημιουργείτε και ποιος ο ρόλος μου εκεί. Το σίγουρο είναι πως οι οδηγοί που θα συνεργαστούν μαζί μας θα έχουν περισσότερα έσοδα από ότι έξοδα ακολουθώντας μας και ο κόσμος θα γνωρίσει κάτι νέο και πρωτοποριακό.