Μασκοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του Βαρθολομαίου! Τι έψαχναν να βρουν – Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με Οικουμενικό Πατριάρχη

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, που επικαλείται το ο κ. Δένδιας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κουβέιτ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Βαρθολομαίο.

“Ο κ. Δένδιας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Παναγιώτατο σχετικά με το περιστατικό της πρόσφατης διάρρηξης της οικίας του από αγνώστους, όπως και την πρόθεσή του να συναντηθούν σύντομα στην Κωνσταντινούπολη”, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Μυστήριο με τη διάρρηξη στο σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη

Όπως μετέδωσε την Τετάρτη η ομογενειακή εφημερίδα “Ανατολή”, ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος ήταν σε κοινωνική εκδήλωση της ομογένειας, έγινε διάρρηξη στο σπίτι του. Την διάρρηξη κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος, που δείχνουν τρεις μασκοφόρους να εισβάλλουν στο σπίτι. Εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του βρισκόταν η οικονόμος, η οποία και αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες.

Οι μασκοφόροι έψαξαν τους χώρους, αλλά τελικά διέφυγαν χωρίς να κλέψουν κάποιο αντικείμενο ή χρήματα, κάτι που έχει προκαλέσει εντύπωση στις αρχές. Επιπλέον, ένα σοβαρό ερώτημα που προκύπτει είναι πώς οι διαρρήκτες δεν έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας, που φυλάσσει το συγκρότημα κατοικιών.

Τέλος, προβληματισμός επικρατεί στις αστυνομικές αρχές για το γεγονός πως οι δράστες “χτύπησαν” την ώρα που ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος βρισκόταν σε εκδήλωση στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Συνεπώς, προσπαθούν να διαλευκάνουν πώς είχαν τόσο καλή ενημέρωση για το πρόγραμμά του…