Μάνος Δασκαλάκης στη Νικολούλη: «Γ…ω τον έρωτα, τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;» – Βίντεο

Μάνος Δασκαλάκης στη Νικολούλη

«Παρακαλάω κάθε μέρα να είναι ψέμα όλα αυτά» είπε ο πατέρας της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας στο «Φως στο Τούνελ».

«Για ποιον έρωτα μιλάμε;» – Ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου του είχε παραδεχτεί ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Με το… περίφημο κόκκινο σακάκι εμφανίστηκε απόψε στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη.

Τα πρώτα λόγια της ήταν: «Καλησπέρα, δεν λέει να κοπάσει αυτή η θύελλα που ξέσπασε στην Πάτρα με τους περίεργους θανάτους των τριών παιδιών. Η μητέρα έχει κριθεί προφυλακιστέα για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης».

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στο άνοιγμα των φακέλων των θανάτων των άλλων δύο παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς, όπως είπε, «ερευνάται αν έπεσαν θύματα δολοφονικής ενέργειας».

«Συνεχίζουμε τη βαθιά έρευνα μας και φέρνουμε στο φως σοβαρές μαρτυρίες, που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν στην έρευνα» συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στο «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη είπε, μεταξύ άλλων: «Μιλήσαμε για ώρες με τον δικηγόρο του. Τον συνόδευε ο δικηγόρος του. Είμαι επίμονη, γιατί θέλω να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα».

Η συνέντευξη Δασκαλάκη

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή, να υποστηρίζω την κατηγορία εις βάρος μιας μάνας που σκότωσε τα παιδιά της, πόσο μάλλον τα δικά μου παιδιά» είπε ο ίδιος ο Δασκαλάκης, στο πρώτο απόσπασμα της συνέντευξης, γυρίζοντας πίσω στα χρόνια της γνωριμίας του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έμεινε έγκυος σχεδόν αμέσως μετά τη γνωριμία τους, ενώ εκείνος ήθελε από πολύ μικρός να κάνει παιδιά.

Είπε ακόμη ότι η 33χρονη μητέρα των παιδιών του, παραδέχθηκε στον ίδιο μια απόπειρα αυτοκτονίας, την οποία απέδωσε σε κατάθλιψη, εξαιτίας της απώλειας της γιαγιάς της.

«Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά μετά τον χαμό της Ίριδας» υπογράμμισε.

«Με την οικογένειά της είχαμε πιο αραιές επαφές. Δεν υπήρχε κάτι που δεν μου άρεσε, απλά δεν είχαμε την επαφή που θα έπρεπε» συνέχισε, ενώ για τους δικούς του, που δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση, είπε: «Οι άνθρωποι πενθούν ακόμα».

Όπως είπε, δεν αντιλήφθηκε κάποια ακραία συμπεριφορά της 33χρονης μητέρας προς τα κοριτσάκια, ενώ δεν αρνήθηκε ότι είχε σημειωθεί μεταξύ τους ένα επεισόδιο, μπροστά στα παιδιά.

«Το μόνο που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να είναι ψέμα όλα αυτά.

Να έχουν γυρίσει τα παιδιά και να είμαστε όλοι κανονικά στις ζωές μας, παρακαλάω κάθε μέρα, δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους..» υποστήριξε στη συνέχεια, φανερά συγκινημένος.

«Καταλαβαίνετε για τι άνθρωπο μιλάμε αν έχει γίνει έτσι; Για τον πιο χειριστικό που υπάρχει. Γ…ω τον έρωτα. Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω; Για ποιον έρωτα μιλάμε;» διερωτήθηκε, ξεσπώντας σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

Ερωτηθείς αν φοβόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε ότι «δεν φοβάται τίποτα» και πως οι απειλές της ήταν όταν εκείνος έφυγε μετά τον θάνατο της Ίριδας.

Υποστήριξε, δε, ότι τότε εκείνος δεν είχε άλλη σχέση και πως εκείνη δεν ήξερε αν είχε άλλη σχέση.

Τόνισε ακόμη ότι τώρα πληροφορήθηκε ότι η 33χρονη είχε βάλει έναν μπράβο να τον βρει και να τον χτυπήσει.

Τόνισε ακόμη ότι μέχρι τον θάνατο της Μαλένας η σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου «ήταν μια χαρά».

Στη συνέχεια, ο Μάνος Δασκαλάκης έριξε ευθύνες στους ιατροδικαστές, λέγοντας ότι τον «τύφλωσαν τα λάθη τους».

Είπε ότι, εάν του είχαν πει τι είχε συμβεί με τη Μαλένα, θα είχε προσταέψει την Τζωρτζίνα και τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί…..

Όπως είπε, εάν αποδειχθεί ότι και τα άλλα δύο του παιδιά, η Μαλένα και η Ίριδα, έφυγαν από τη ζωή, συνεπεία εγκληματικής ενέργειας, τους οφείλει ένα τεράστιο «συγγνώμη», επειδή δεν είχε καταλάβει τι τους συνέβαινε.

«Δεν υπήρχαν σημάδια» υποστήριξε, εξηγώντας γιατί δεν είχε καταλάβει κάτι.