Μ.Τσαβούσογλου σε μουσουλμάνους: «Βοηθείστε τους «Τούρκους» της Θράκης»!

Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Νέα προκλητική δήλωση από τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσγλου, ο οποίος αναφέρθηκε στους «Τούρκους» στη Θράκη οι οποίοι «καταπιέζονται» από το ελληνικό κράτος και ζήτησε βοήθεια από ολα τα ισλαμιστικά κράτη!

Φυσικά στην Αθήνα ακόμα περιμένουν να σταματήσουν οι τουρκικές προκλήσεις λόγω του ότι τάχθηκαν μαζί με την Δύση ενάντια στην Ρωσία.

Τίποτε δεν αλλάζει η Τουρκία συνεχίζει ακάθεκτη τις προκλήσεις της, η Δύση κάνει το… κορόιδο και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε να αυξήσει τις τιμές στα πάντα, επιβάλοντας κυρώσεις στην Ρωσία που στην ουσία… πυροβολούν την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος ΥΠΕΞ συμμετείχε στην σύνοδο των ΥΠΕΞ του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης (ΟΙΔ), που πραγματοποιείται στο Ισλαμαμπάντ όπου εκεί τόνισε πως

«οι μουσουλμάνοι Τούρκοι, που κρατούν ζωντανό το κάλεσμα στη Δυτική Θράκη εδώ και 7 αιώνες και στην Κύπρο για 5 αιώνες, στερούνται τα βασικά τους δικαιώματα στον 21ο αιώνα».

Απευθυνόμενος στους συναδέλφους του ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τους ρώτησε «κατά πόσον θα ήταν δίκαιο να απέχετε από τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των μουσουλμάνων της Κύπρου ή της Δυτικής Θράκης μόνο και μόνο επειδή έχετε διαφορές με την Τουρκία;».