Μ.Φουρθιώτης: «Για κάποιους θα είναι εφιάλτης» – Επανακυκλοφορεί την εφημερίδα του και απειλεί

Μένιος Φουρθιώτης

Ο εκλεκτός της κυβέρνησης Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε και ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δημοσιογραφία, καθώς ανακοινώθηκε η επανακυκλοφόρηση της εφημερίδας του «Αποκαλυπτικά».

Το δημοσιογραφικό «μικρόβιο», του πρόσφατα αποφυλακισμένου Μένιου Φουρθιώτη «δεν κρατιέται» κι έτσι θα επανακυκλοφορήσει η εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα του, όπως αναφέρει.

Στην ανακοίνωση χρησιμοποιεί μια απειλητική φράση για την επανακυκλοφορία της εφημερίδας αφού αναφέρει ότι «για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον όρο που έχει τεθεί στην απόφαση αποφυλάκισής του, ο Μένιος Φουρθιώτης απαγορεύεται να κάνει τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «η εταιρεία Αποκαλυπτικά news ιδιοκτήτρια της ανεξάρτητης εβδομαδιαίας κυριακάτικης πολιτικής εφημερίδας “Αποκαλυπτικά”, ανακοινώνει την επανακυκλοφορία της, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας!

Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά γιατί κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr. Ρεπορτάζ για την πολιτική, την οικονομία , παραπολιτικά , δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις.

Με την υπογραφή του εκδότη της Mενιου Φουρθιώτη. Αποκαλυπτικά γιατί κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.

Με μια λέξη απλά αποκαλυπτικά γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά. Από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και Κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας!»