Λείπει από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο Zidane

Ο Zinedine Zidane δεν ήταν απλά ένας μεγάλος παίκτης. Δεν ήταν ένας από τους πολλούς παίκτες που έγραψαν ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Πριν συνεχίσουμε όμως με το άρθρο μας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως στο bet-on-arme.com, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η betshop.

Ο Zidane είχε μια αρχοντιά, κάτι ξεχωριστό και μια μοναδική ικανότητα να σου δείχνει κάθε φορά ότι δεν παίζει με την μπάλα αλλά μιλάει μ’ αυτή. Η μπάλα με τον Zizou από άψυχο αντικείμενο, ζωντάνευε και κυλούσε ή πετούσε με μαεστρικό τρόπο.

Ο ίδιος πριν τη στείλει εκεί που ήθελε, φρόντιζε να επικοινωνήσει μαζί της μ’ έναν τρόπο που τουλάχιστον στην εποχή του δεν είχε εφαρμόσει κανένας άλλος παίκτης.

Ο Γάλλος σταρ όργωνε το γήπεδο, ήταν ο απόλυτος ηγέτης και όταν είχε την μπάλα στα πόδια ήξερες ότι η απειλή είναι μεγάλη ή αν θέλετε, ήξερες ότι κάτι πολύ όμορφο θα γεννηθεί.

Τα γκολ, οι πάσες, οι ντρίμπλες του Zidane είναι έργα τέχνης με κορυφαίο έργο του εκείνο το γκολ κόντρα στη Bayer Leverkusen το 2001. Μια απόδειξη ότι η μπάλα από εκεί που θα έκανε τα δικά της, όταν ερχόταν σ’ επαφή με το πόδι του Zidane, κάθε της σκέψη για τρέλες έσβηνε και υπάκουε πιστά τον μαέστρο της.

Ο Zidane μπορεί να βρίσκεται εντός του αθλήματος αλλά δεν παίζει ποδόσφαιρο, είναι προπονητής, και η αλήθεια είναι ότι λείπει απίστευτα πολύ από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Λείπουν όλα όσα είχε, όλο το πακέτο ενός παίκτη που λατρεύτηκε απ’ όλους!