Λάρισα: Ταυτοποιήθηκε και η σορός της 26χρονης σοπράνο, Ελισάβετ Χατζηβασιλείου

Ταυτοποιήθηκε και η σορός της 26χρονης σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, βυθίζοντας στο πένθος άλλη μία οικογένεια. Η νεαρή κοπέλα ήταν ένα από τα 57 θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η 26χρονη έκανε τακτικά το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη λόγω δουλειάς, με το ταξίδι της Τετάρτης να είναι το τελευταίο της.

Την είδηση για την ταυτοποίηση της σορού της 26χρονης έκανε γνωστή η φίλη της, Αλεξία Κούβελα, η οποία από την πρώτη στιγμή έκανε έκκληση σε όποιον γνώριζε κάτι.

Σε ανάρτησή της, η Αλεξία Κούβελα έγραψε: «Η Ελισάβετ δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια και στήριξη. Ελισάβετ μου σου εύχομαι να βρεις το ροζ σπίτι με την αυλή και το ντιζάιν με παλ χρώματα και καμπύλες και κρασιά και γουρουνάκια στη φάρμα σου, ακριβώς όπως είχαμε συζητήσει στην άλλη πλευρά. Θα μας λείψεις».

Οι εκκλήσεις των φίλων της όταν ήταν ακόμη αγνοούμενη

Η φίλη της ηθοποιού, Αλεξία Κούβελα, με αναρτήσεις της στα social media ψάχνει έστω και μία πληροφορία για να βρεθεί η Ελισάβετ.

Μιλώντας, στο δελτίο του Ant1, η Αλεξία Κούβελα έκανε δημόσια έκκληση για να βρεθεί η φίλη της. «Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ καλόψυχο και γλυκό πραγματικά, πάντα με ένα χαμόγελο, με τον καλό τον λόγο.

Είναι σοπράνο, απολαμβάνει τη ζωή, της αρέσει η τέχνη, πηγαίνει συχνά σε εκθέσεις. Πηγαινοερχόταν συχνά Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έχει κατοικία και στις δύο πόλεις και ενασχολήσεις».

Σε στόρι της στο Instagram είχε πει επίσης: «Είναι δυνατόν να πρέπει να πεθαίνουν άνθρωποι για να φτιάχνουμε τις δομές αυτής της χώρας; Δηλαδή για να ανοίγουν αυτές οι συζητήσεις πρέπει να φτάνουμε σε αυτό το σημείο;

Δεν μπορώ να διανοηθώ να είμαι σε αυτό το τρένο, που το παίρνω σχεδόν κάθε εβδομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, και να ακούω από εργαζόμενους ότι έχουμε σύγκρουση σε ένα λεπτό. 

Δεν μπορώ να φανταστώ τους ανθρώπους που περίμεναν στον σταθμό να παραλάβουν τους δικούς τους που δεν έφτασαν ποτέ.

Ελπίζω να είναι οι πιο πολλοί άνθρωποι υγιείς, να είναι λίγοι τραυματίες και ακόμα λιγότεροι οι νεκροί.»