Κρίσιμη η κατάσταση της 40χρονης με στρεπτόκοκκο στη Λάρισα – Είχε γίνει πρόσφατα μητέρα

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη γυναίκα.

Ο στρεπτόκοκκος την έστειλε στο νοσοκομείο στη Λάρισα και οι γιατροί αποφάσισαν να την βάλουν στην εντατική. Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς της…

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου στη Λάρισα μια 40χρονη γυναίκα, η οποία διαγνώστηκε με στρεπτόκοκκο. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ, ενώ έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλα τα σχετικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση του συμβάντος.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η 40χρονη, ήδη έχει υπάρξει συνεργασία μεταξύ Γενικού και Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Στο πλαίσιο αυτό έχει μεταφερθεί εξοπλισμός και προσωπικό, ώστε να υποστηριχθεί η μάχη ζωής που δίνει η Λαρισαία.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας “Ελευθερία”, η 40χρονη, που δίνει μάχη για τη ζωή της διαγνώστηκε με πυογόνο στρεπτόκοκκο, το πρώτο περιστατικό τη φετινή χρονιά, σημαίνοντας συναγερμό στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι αναγκαία η διερεύνηση των επαφών και η λήψη μέτρων Δημόσιας Υγείας πέραν της συλλογής των επιδημιολογικών δεδομένων για το νόσημα.