Λάρισα: Η κοινωνία υποστηρίζει τη μητέρα που κακοποιήθηκε από τον σύζυγο και τον κατήγγειλε σε βίντεο

Μια νέα γυναίκα και μητέρα στη Λάρισα που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του συζύγου της. Όπως τονίζει η κακοποίηση ήταν συστηματική και η ζωή της, μια κόλαση κοντά του. Πλέον αισθάνεται ελεύθερη και ανακουφισμένη. Έχει φύγει από το σπίτι που ζούσε με εκείνον και έχει κινήσει τις διαδικασίες για να απαλλαγεί οριστικά. Κάτοικοι της πόλης που είδαν το βίντεο και έμαθαν για την ιστορία, σπεύδουν με αναρτήσεις να της δώσουν κουράγιο.

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι τις τελευταίες ώρες στα social media στη Λάρισα, η απόφαση μίας γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, να βγει με βίντεο και να καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, περιγράφοντας μία ζωή κόλαση κοντά του. Πλήθος Λαρισαίων, κυρίως γυναικών, στέκονται στο πλευρό της, δηλώνοντας έτοιμοι να συνδράμουν στο πρόβλημά της.

Ενδεικτικό της διάστασης που έχει λάβει η καταγγελία της, είναι οι εκατοντάδες κοινοποιήσεις που έχουν γίνει σε προσωπικούς λογαριασμούς χρηστών στο Facebook. Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήδη προκαλεί σωρεία αντιδράσεων αλλά και κύμα αλληλεγγύης από Λαρισαίους, η αλλοδαπή γυναίκα, μητέρα δύο κοριτσιών, περιγράφει με τρεμάμενη φωνή πως «αποφάσισα μαζί με τις δύο κόρες μου να δραπετεύσω από το σπίτι στις 24 Φεβρουαρίου καθώς ο άντρας μου με ανάγκαζε να κάνω ότι ήθελε αυτός. Με απειλούσε, με χτυπούσε, με ξεφτίλιζε μπροστά σε φίλους και γνωστούς και από τον Μάιο του 2021 έγινε ακόμα πιο βίαιος.»

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η ίδια, την ανάγκασε να κλείσει τα social media, ενώ προσπάθησε να την απομακρύνει από την οικογένεια της προκειμένου να μην έχει καμία επαφή με τους δικούς της ανθρώπους στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Συνεχίζοντας συγκινημένη και φοβισμένη αναφέρει πως «αυτή τη στιγμή κινδυνεύει η ζωή μου αλλά κυρίως κινδυνεύει η ζωή των παιδιών μου, καθώς τα κορίτσια έβλεπαν τη βία που υφίσταντο από τον πατέρα τους, αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω καθώς υπήρχαν κάμερες παντού στο σπίτι, ακόμη και στην τουαλέτα. Όταν δραπέτευσα δεν είχα καθόλου λεφτά, παρόλο που 12 χρόνια δούλευα στις επιχειρήσεις του.»

Καταλήγοντας, η γυναίκα στο συγκλονιστικό βίντεο επισημαίνει “πως από την Τετάρτη 16 Μαρτίου ξεκίνησε ο δικαστικός Γολγοθάς μου, καθώς θέλει να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών και φοβάμαι. Θέλω να σταματήσει η βία και να είμαι επιτέλους ελεύθερη”. Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις που δημοσιεύει το onlarissa.gr…