Λάρισα: Δραματικές στιγμές έξω από το Γενικό Νοσοκομείο για τους συγγενείς θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη

Στους 66 έχουν ανέλθει οι τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με έξι από αυτούς να νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρμόδιες Αρχές.

Με τον τραγικό απολογισμό της σύγκρουσης τρένων να αγγίζει πλέον τους 38 νεκρούς, αγωνία επικρατεί για την κατάσταση των επιβατών των δύο μοιραίων αμαξοστοιχιών που έχουν μεταφερθεί σε πέντε νοσοκομεία, άλλοι με ελαφριά και άλλοι με βαριά τραύματα.

Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα από τα νοσοκομεία της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκαν δεκάδες τραυματίες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GrTimes, οι περισσότερες από τις σορούς που μεταφέρθηκαν νωρίς το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης άνηκαν σε φοιτητές.

Μέχρι αυτήν την ώρα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έχουν διακομισθεί 35 σοροί, σύμφωνα με την προϊσταμένη του, και έχουν πραγματοποιηθεί 34 προσελεύσεις και 19 εισαγωγές τραυματιών.

Στο μεταξύ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο έχουν πραγματοποιηθεί 29 εισαγωγές τραυματιών, με τουλάχιστον 2 από αυτούς να νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται και δύο παιδιά ηλικίας 7 χρόνων και 9 μηνών αντίστοιχα, τα οποία φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Υπενθυμίζεται ότι συγγενείς επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας είχαν συγκεντρωθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από το νοσοκομείο περιμένοντας να μάθουν κάποιο νέο για τους δικούς τους ανθρώπους.

Συνολικά 67 εισαγωγές πραγματοποιήθηκαν στα πέντε νοσοκομεία όπου μεταφέρθηκαν τραυματίες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.