Λ.Γαβαλάς: «Θα ήταν χαριτωμένο να είμαι coach στο GNTM» – Τι είπε για την Η.Παπαγεωργίου

Λ.Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, απάντησε στο αν θα βρίσκεται του χρόνου στο My Style Rocks.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δήλωσή του για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ εξήγησε και την άρνησή του να ξαναπάει στη Μύκονο!

«Η ηλικία είναι ένας αριθμός που σου δίνει γνώση, ανάγκη να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να αναγνωρίζεις τις ικανότητές του και τις βλακείες του», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Κάτι θα κάτσει τις επόμενες ημέρες σε σχέση με το My Style Rocks. Ανήκω στο ΣΚΑΪ και στο My Style Rocks, αν κάτι άλλο με κάνει πιο ευτυχισμένο και μου δώσουν και αυτά που μου αντιστοιχούν, γιατί όχι;

Θα ήταν χαριτωμένο να είμαι coach στο GNTM, νομίζω όμως ότι έχει κλείσει ήδη η ομάδα», συνέχισε ο ίδιος σχετικά με τα τηλεοπτικά του πλάνα.

«Είπα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ότι είναι σαν πιόνι. Φάγαμε μαζί με τα κορίτσια. Εγώ είπα για την ακρίβεια είπα ότι οι εκπομπές τη χρησιμοποιούν σαν πιόνι την Ηλιάνα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου νομίζω πως κάνει αναγκαστικά τηλεοπτική καριέρα.

Θα μου άρεσε να ζει στο Λος Άντζελες, και να έχει δίπλα της έναν 44χρονο καλλιτέχνη», συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.