Λ.Αυγενάκης για τον θάνατο Β.Τόπαλου: «Η έρευνα θα ρίξει άπλετο φως σε κάθε πτυχή των αδιευκρίνιστων συνθηκών του θανάτου του»

O  υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, λίγη ώρα μετά τον θάνατο του 16χρονου πρωταθλητή Ευρώπης της πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλου, τον αποχαιρέτησε με μια ανάρτησή του στα social media.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του, που έχει ξεκινήσει θα ολοκληρωθεί και θα ρίξει φως στην υπόθεση.

 

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη

«Η αθλητική οικογένεια της χώρας μας θρηνεί τον χαμό του νεαρού πυγμάχου πρωταθλητή, Βασίλη Τόπαλου.

Πολλά τα ερωτηματικά, αλλά είμαι βέβαιος ότι η εν εξελίξει έρευνα θα ρίξει άπλετο φως σε κάθε πτυχή των αδιευκρίνιστων συνθηκών του θανάσιμου τραυματισμού του.

Έφυγες πολύ νωρίς».