Κυψέλη – Θρίλερ με τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη: «Το παιδί μου το φάγανε» λέει η μητέρα του

Κυψέλη - Θρίλερ με τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη

Ο Αρχιμανδρίτης, Χρυσόστομος Λεβογιάννης, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη. Τι λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του και τι εξετάζουν οι αρχές.

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη, Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του. Για πάνω από 4 ώρες κλιμάκιο βρισκόταν στο διαμέρισμά του 52χρονου ιερέα, το οποίο συνέλεξε υλικό.

Οι αστυνομικοί όχι μόνο εξέτασαν ενδελεχώς το διαμέρισμα του ιερέα, αλλά συνέλεξαν και υλικό από κάμερες διπλανών καταστημάτων, προκειμένου να δουν ποιος μπήκε στην πολυκατοικία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του, ενώ έφερε μώλωπες και αίμα, σημάδια που αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Αρχιμανδρίτη αναφέρουν ότι δεν είχε τάσεις αυτοκτονίας ή κάποιο πρόβλημα που να τον απασχολούσε και να τον οδηγούσε στην αυτοκτονία. Η οικογένειά του επιμένει ότι αποκλείεται να αυτοκτόνησε. Μάλιστα, η μητέρα του λέει χαρακτηριστικά: «Το παιδί μου το φάγανε».

Για έναν καλό άνθρωπο που τους βοηθούσε όλους κάνουν λόγο οι πιστοί της ενορίας του, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι από τον χαμό του.

«Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε αυτό που έγινε», λέει μια γυναίκα που τον ήξερε.

Η είδηση για τον θάνατό του έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης (26/10) από τον συνεφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου π Αντώνιο Πινακούλα.

Τον βρήκε η καθαρίστρια

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekklisiaonline, τον ιερέα βρήκε η καθαρίστρια που εισήλθε στο χώρο του, ενώ σημειώνεται ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της πόρτας.

Στο δωμάτιό του, βρέθηκε πάνω στο κομοδίνο του μια φωτογραφία από τη χειροτονία του υπό του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κκ Χριστόδουλου. Αστυνομική πηγή αναφέρει ότι το θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στο σπίτι του ιερέα ήταν αποτρόπαιο.

Ο 52χρονος ιερέας αγνοούταν από την περασμένη Δευτέρα. Ήταν εφημέριος στο ναό στο Χαλάνδρι για περίπου 2 δεκαετίες.