Κύπρος: Πυροβολισμοί σε οικία 57χρονης στην Πάφο

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, καταγγέλθηκε χθες Τρίτη από 57χρονη γυναίκα κάτοικο Πάφου, ότι διαπίστωσε το απόγευμα της Τρίτης, κάποιου είδους ζημιά στις αλουμινένιες περσιάνες του δωματίου της για τις οποίες ηγέρθηκαν υποψίες ότι είναι πυροβολισμός από κυνηγετικό όπλο.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου επισκέφτηκαν τη σκηνή, και όπως διαπιστώθηκε είχε υποστεί ζημιά το αλουμινένιο παράθυρο του δωματίου της κατοικίας το οποίο φέρεται να είχε ίχνη από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως από περαιτέρω εξετάσεις εκτιμάται, ότι ο πυροβολισμός πρέπει να ρίχθηκε ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα γύρω στις 04:30 το πρωί όταν είχε ακούσει κάποιον θόρυβο αλλά δεν είχε δώσει σημασία.

Η 57χρονη εκδήλωσε υποψίες εναντίον 28χρονου ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις με την κόρη τους και ο δεσμός τους λύθηκε ενώ είχε όπως ανέφερε η παραπονούμενη στην Αστυνομία εκτοξευθεί και απειλή στο παρελθόν εναντίον τους.

Εναντίον του 28χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.