Κύπρος: Ο Ν.Χριστοδουλίδης βράβευσε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο για την προστασία του περιβάλλοντος – Παρούσα και η Μαριάννα Λάτση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο ο τελικός διαγωνισμός με τις βραβεύσεις των νικητών και νικητριών, του παγκύπριου διαγωνισμού «Love Cyprus», που διοργάνωσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation, στο Monte  Caputo στη Λεμεσό. 

Στην διάρκεια του δείπνου απονεμήθηκε βραβείο στον πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ του Μονακό για τη συνολική του συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

PHOTO-2023-04-06-18-57-11
Από δεξιά: Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό, ο Τζον Χριστοδούλου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης

Πρόκειται για μια μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κύπριος σημαίνων επιχειρηματίας, ενώ 35 υψηλοί προσκεκλημένοι του επισκέφθηκαν την Κύπρο για να παραστούν στη γιορτή.

Στο πλαίσιο αυτό, επίσκεψη αστραπή στην Κύπρο πραγματοποίησε και ο προσωπικός του φίλος πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό , η Μαριάννα Λάτση και ο Christian Moore, σκηνοθέτης και γιος του διάσημου ηθοποιού Roger Moore.

Να σημειωθεί ότι ο Christian Moor, η Μαριάννα Λάτση και η Άννα Βίσση ήταν και κριτές στον τελικό του Διαγωνισμού.

PHOTO-2023-04-06-18-57-29
Από αριστερά: Ο Τζον Χριστοδούλου, η Μαριάννα Λάτση, ο σκηνοθέτης Christian Moore και η Άννα Βίσση στην διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι 8 νικητές του διαγωνισμού που επελέγησαν παρέλαβαν τα βραβεία τους σε κλίμα συγκίνησης.

Το πρώτο βραβείο των 50.000 ευρώ στις κατηγορίες Χορός και Φωτογραφία έλαβαν αντίστοιχα το Περιφερειακό Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς και το Δημοτικό Σχολείο Δάσους Άχνας «Φώτης Πίττας».

argiros4
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη συναυλία που ακολούθησε

Κατά τη διάρκεια της τελετής και τα οκτώ σχολεία βραβεύτηκαν με χρηματικά έπαθλα ύψους €180.000 και η βραδιά θα ολοκληρώθηκε με συναυλία από τον  Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στο λαμπερό δείπνο ήταν ακόμη πολλοί παράγοντες της οικονομικής, πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής της Ελλάδας και της Κύπρου.