Κύπρος: Νέα επεισόδια στη Χλώρακα – Χειροπέδες σε 16 άτομα

Σε 16 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με τα νέα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (28/08) στην Χλώρακα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην ευρύτερη περιοχη της Πάφου για διασφάλιση της δημόσιας τάξης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ατόμων που κρατούσε ρόπαλα και λοστούς βρέθηκε στην περιοχή φωνάζοντας «έξω, έξω» με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν νέες συμπλοκές.

Το απόγευμα εκατοντάδες αλλοδαποί διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τις τελευταίες μέρες. Εξάλλου, μετά τη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στους Σύρους, την Υπ. Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, οι πρώτοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν.

Στο σημείο βρισκόταν από το απόγευμα ισχυρή αστυνομική παρουσία και το αντιοχλαγογικό όχημα της Αστυνομίας «ΑΙΑΝΤΑΣ» για προληπτικούς λόγους.

Μάλιστα νωρίτερα ο κοινοτάρχης Χλώρακας απηύθυνε έκκληση μέσω των social media να εκλείψουν οι οποιεσδήποτε εντάσεις και να μην απαντηθεί οποιαδήποτε διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί «διότι αυτή αν τελικά γίνει θα είναι ειρηνική και θα φρουρείται καλά από την Αστυνομία».

Με πληροφορίες από 24news.