Κύπρος: Μαχαιρώματα με τραυματισμό σε συμπλοκή στην Λεμεσό – Συνελήφθη 39χρονος

Κύπρος: Μαχαιρώματα

Υπόθεση τραυματισμού, και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, με παραπονούμενο άντρα ηλικίας 43 ετών, διερευνά η Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 39 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, το βράδυ που πέρασε, οι 43χρονος και 39χρονος συναντήθηκαν στην περιοχή Επίχωσης, στη Λεμεσό, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αφού συνεπλάκησαν, ο 39χρονος φέρεται να τραυμάτισε τον 43χρονο με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι.

Μετά από πληροφορία για τη συμπλοκή, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τους 43χρονο και 39χρονο να συζητούν έντονα. Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικά τραύματα στο αριστερό του χέρι, στον αγκώνα και στον βραχίονα του αριστερού του χεριού, καθώς και στο στόμα. Αυτός κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ανακρινόμενοι οι δύο άντρες προέβαλαν ισχυρισμούς που διερευνώνται, ενώ για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ο 39χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.