Κύπρος: Καταδίωξη για ναρκωτικά, 39χρονου με πυροβολισμούς στη Λεμεσό – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

Κύπρος

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 39χρονου κάτοικου Λεμεσού, για υπόθεση, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης.

Η σύλληψη του 39χρονου ήταν επεισοδιακή αφού προηγήθηκε καταδίωξη του από μέλη της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.15π.μ. σήμερα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στη Λεμεσό,

έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα, ο οδηγός του οποίου στην προσπάθεια του να διαφύγει υπέπεσε σε σωρεία τροχαίων αδικημάτων. Συγκρούστηκε μάλιστα με αυτοκίνητο της Αστυνομίας.

Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού τους πιστολιού, πυροβολώντας τα ελαστικά του.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 39χρονος κάτοικος Λεμεσού. Εντός του οχήματος εντοπίστηκε, διασκορπισμένη, ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας, μεθαμφεταμίνης.

Ο 39χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Από τη σύγκρουση του οχήματος του υπόπτου με το αστυνομικό όχημα, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποδεσμευθήκαν. Η ΥΚΑΝ και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.