Κύπρος: Η Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ δίνει και επίσημα το χρίσμα στον Μαυρογιάννη

Κύπρος: Η Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ

Στη συνδιάσκεψη, στην οποία παρίστανται χίλια άτομα, μέλη του κόμματος από όλη την Κύπρο, όλα είναι έτοιμα. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου ανέφερε

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Αντρέας Μαυρογιάννης μπορεί να ηγηθεί και να εκφράσει την προσπάθεια για να επιτευχθεί η προοδευτική αλλαγή.

 Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Αντρέας Μαυρογιάννης αποτελεί νικηφόρα επιλογή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στο πρόσωπο του Ανδρέα Μαυρογιάννη η χώρα μας μπορεί ξανά να πορευτεί με σιγουριά προς το μέλλον».

Η συνδιάσκεψη που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία έχει πανηγυρικό χαρακτήρα. Άρχισε λίγο μετά τις 10 το πρωί με εισηγητική ομιλία, ανοικτή για τα ΜΜΕ, από τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ,

Η ομιλία μεταδίδεται τηλεοπτικώς από το ΡΙΚ2 και την ιστοσελίδα του ΑΚΕΛ στο facebook.

Όπως πληροφορούμαστε, θα δοθεί ο λόγος σε περίπου 30 μέλη να μιλήσουν και η συνδιάσκεψη θα ολοκληρωθεί με ψηφοφορία για την επικύρωση της πρότασης της ΚΕ για υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Το αποτέλεσμα αναμένεται να ανακοινωθεί στις 2:30 μμ και θα ακολουθήσει η τελική ομιλία από τον Στέφανο Στεφάνου, η οποία επίσης θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ και θα μεταδίδεται από τη σελίδα του ΑΚΕΛ στο Facebook.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αναμένεται ότι θα προβεί σε δήλωση-εξαγγελία την ερχόμενη εβδομάδα, με την οποία θα ευχαριστεί το ΑΚΕΛ για την επιλογή και την εμπιστοσύνη και θα αναπτύξει τις θέσεις του για τα μεγάλα θέματα.