Κρήτη: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στην 33χρονη που πέθανε σε ταξί έξω από το Βενιζέλειο

33χρονη που πέθανε σε ταξί έξω από το Βενιζέλειο

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 33χρονη Όλγα, η οποία ξεψύχησε μέσα σε ταξί, όταν με τον σύζυγο της προσπαθούσαν,

να προσεγγίσουν το Βενιζέλειο Νοσοκομείο προκειμένου να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες καθώς η ίδια νοσούσε με κορωνοϊό.

Οι συγγενείς κάνουν λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις από το ιατρικό και το παραϊατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, έως ότου εντέλει φροντίσουν την εκλιπούσα, στο οποίο οι ίδιοι αναγκάστηκαν να μεταβούν με ταξί καθώς, όπως σημείωσαν, το ΕΚΑΒ καθυστερούσε.

Η εκλιπούσα, η οποία δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα, σύμφωνα με τους συγγενείς της, ασθένησε με κορωνοϊό και είχε ήπια συμπτωματολογία για 4 ημέρες πριν παρουσιάσει έξαρση με ισχυρούς πόνους σε στήθος

και κόκκαλα αλλά και έντονη κόπωση ενώ όπως εντέλει διαπιστώθηκε, υπέστη ανακοπή την 5η ημέρα στην προσπάθειά της να μεταβεί στο νοσοκομείο. Αφήνει πίσω της, ένα παιδάκι 5 ετών.

«Δυστυχώς η 33χρονη γυναίκα, έφτασε σε εμάς όταν ήταν ήδη αργά. Παρόλα αυτά την διασωληνώσαμε και προχωρήσαμε σε ανάνηψη.

Δεν κατορθώσαμε όμως, να την επαναφέρουμε στη ζωή» τόνισε ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης.