Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 50χρονου φωτογράφου, που έχασε την ζωή του στην χθεσινή κακοκαιρία στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου

Θλίψη επικρατεί για τον άδικο χαμό του 50χρονου Κωνσταντίνου που έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια της χθεσινής κακοκαιρίας στην Αγία Πελαγία, η κηδεία του οποίου είναι σήμερα.

Ο γνωστός φωτογράφος, καταξιωμένος στον χώρο των εκδηλώσεων ήταν πατέρας δύο παιδιών με τον θάνατό του να σκορπίζει θλίψη στην οικογένειά του και οργή στους κατοίκους της περιοχής της Αγίας Πελαγίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, είναι η τρίτη φορά που η Αγία Πελαγία καταστρέφεται από μία κακοκαιρία αν και είναι η πρώτη φορά που θρηνούμε μία απώλεια ζωής.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Η κατάσταση είναι δραματική και πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι να λύσουν το πρόβλημα ώστε να μην έχουμε τέτοιες καταστροφές», τόνισε κάτοικος της περιοχής.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να παιχτεί σήμερα για τον αδικοχαμένο Κωνσταντίνο.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.