Κρήτη: Νέος ξαφνικός θάνατος στο Ηράκλειο – «Έσβησε» 42χρονος λιμενικός

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα της χώρας μας, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε αιφνιδίως χθες Τρίτη ο 42χρονος Παναγιώτης Καπετάνιος μέσα σε ένα λιόφυτο όταν πήγε να βοηθήσει τον κουμπάρο του στο μάζεμα των ελιών.

Δεν ήταν μόνο ένα από τα καλύτερα παιδιά του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη ο Παναγιώτης, αλλά κι ένας άνθρωπος με αυξημένο το αίσθημα της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της δοτικότητας.

Με αυτό τα συναισθήματα είπε χθες το πρωί να πάει να βοηθήσει το συνάδελφο και κουμπάρο του στις ελιές παρότι σύμφωνα με πληροφορίες επειδή γνώριζε πως η πολυαγαπημένη του Μαρία είχε γενέθλια, του είχε ζητήσει να μην το κάνει. Όμως εκείνος είχε άλλη άποψη και του είπε πως θα πάει για να τον βοηθήσει.

Όλα πήγαιναν καλά, όταν ξαφνικά ο 42χρονος είπε στον κουμπάρο του πως δεν αισθάνεται καλά και του ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Παρότι του έφερε το νερό εκείνος δεν μπορούσε καν να το πιει και ξαφνικά εκεί που καθόταν έγειρε στο πλάι και έχασε τις αισθήσεις του.

Σοκαρισμένος ο κουμπάρος του ειδοποίησε το ασθενοφόρο και με ΚΑΡΠΑ προσπάθησε να τον επαναφέρει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ακόμα στο Λιμενικό δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε αυτός ο άνδρας που ήταν πρότυπο εργατικότητας και δυναμισμού.

Ποτέ δεν είχε παραπονεθεί πως είχε ζητήματα με την καρδιά του ή αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας κι αυτό είναι το πιο σοκαριστικό καθώς είναι το τρίτο περιστατικό θανάτου λιμενικού του Ηρακλείου μέσα σε λίγες μέρες και μάλιστα οι δυο αιφνίδιοι.

Η κηδεία του Παναγιώτη Καπετάνιου θα γίνει σήμερα στις 3:00 μ.μ. στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.