Κρήτη – Ηράκλειο: «Κύμα οργής» για τον 66χρονο λυράρη – «Τέρας για ‘σενα έπρεπε να υπάρχει η θανατική ποινή»

«Κύμα οργής» κατά του 66χρονου λυράρη από το Ηράκλειο Κρήτης καταγράφεται στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με τους διαδικτυακούς του φίλους να αναρτούν το ένα μετά το άλλο τα υβριστικά μηνύματα σε βάρος του.

Να υπενθυμιστεί πως ο 66χρονος ζήτησε και πήρε από τον εισαγγελέα προθεσμία για την Παρασκευή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης και εκπόρνευσης ενός 16χρονου αγοριού.

Οι περισσότεροι του γράφουν πως με τις πράξεις του ξεφτίλισε ένα περήφανο νησί, ενώ άλλοι δηλώνουν σίγουροι πως στην φυλακή θα τον περιλάβουν οι συγκρατούμενοι του και θα καλοπεράσει από το ξύλο που θα φάει.

Αρκετοί και αυτοί που του εύχονται τον θάνατο με κάθε τρόπο.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

comments-1
comments-2

Είχε κληθεί για υπόθεση πορνογραφίας ανήλικης

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας του αγοριού που κατήγγειλε τον λυράρη Γιώργος Κοκοσάλης

είπε ότι ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με τον κ. Κοκοσάλη, η υπόθεση έχει μεγάλη «ουρά». Ο ίδιος εκτίμησε ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα και απηύθυνε έκκληση να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν.

Ο δικηγόρος εκτιμά ότι κι άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα του λυράρη, ο οποίος είχε πρόσβαση σε ανήλικα λόγω και της ιδιότητας του δασκάλου μουσικής.