Κρήτη: Έλληνας θα πουλούσε μισό κιλό κοκαΐνης και θα κέρδιζε 90.000 ευρώ

Στο Λασίθι της Κρήτης ένας Έλληνας σκόπευε να πουλήσει μισό κιλό καθαρής κοκαΐνης, αφού της έκανε την κατάλληλη επεξεργασία, και να βγάλει 90.000 ευρώ.

Το πρωί της Κυριακής, εντοπίστηκε στον Άγιο Νικόλαο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε., οι οποίοι του έκαναν έλεγχο στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης ύστερα από πληροφορίες που είχαν για την δράση του. Στην κατοχή του βρήκαν 410 γραμμάρια κοκαΐνης, μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες που έχουν κατασχεθεί στην περιοχή.

Έτσι, πέρασαν στον επίδοξο διακινητή χειροπέδες, με τις οποίες προσήχθη στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, όπου διενεργήθηκε προανάκριση και στη συνέχεια σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.

Και δεύτερη σύλληψη διακινητή κοκαΐνης

Με τις τσέπες του γεμάτες ναρκωτικά τα οποία σκόπευε να διακινήσει σε χρήστες περιοχών του Δήμου Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, κυκλοφορούσε και ένας 42χρονος Έλληνας, που εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. στην περιοχή Σεληνάρι. Κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του συσκευασίες με συνολικά 23,6 γραμμάρια κοκαΐνης και ο 42χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.