Κρήτη: Ελεύθερος αφέθηκε 70χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια τριών ανήλικων κοριτσιών στο Λασίθι

Θεσσαλονίκη

Για ασέλγεια σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών κατηγορείται ένας 70χρονος από περιοχή του νομού Λασιθίου, μετά από καταγγελία που έκαναν οι γονείς των τριών αδερφών στις αρμόδιες Αρχές.

Η καταγγελία έγινε πριν από λίγες ημέρες και προκάλεσε αίσθηση στην κλειστή κοινωνία όπου μένουν ο συνταξιούχος αγρότης και η οικογένεια των ανήλικων κοριτσιών, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 14 ετών.

Οι ασελγείς πράξεις έγιναν φέρεται να έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, καταγγέλθηκαν όμως πριν από λίγο καιρό, όταν η μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της αρχικά και στη συνέχεια και στον πατέρα της.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι, το σπίτι της οικογένειας με τα τρία κορίτσια βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με το σπίτι του ηλικιωμένου.

Σε αυτό τα τρία παιδιά, όπως περιγράφεται, συνήθιζαν να παίζουν στην αυλή του ηλικιωμένου, με τον οποίο οι γονείς των κοριτσιών είχαν άριστη σχέση.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η μεγαλύτερη κόρη έκανε λόγο για περίεργα χάδια και στα τρία κορίτσια, σε διαφορετικές όμως στιγμές.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι την αρχική μαρτυρία του μεγαλύτερου παιδιού επιβεβαίωσαν και τα άλλα δύο του αδερφάκια.

Επίσης, στις Αρχές παραδόθηκε και ένα μήνυμα από το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης, το οποίο – σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- περιέχει άσεμνο περιεχόμενο

Συγκεκριμένα σε εφαρμογή για δωρεάν μηνύματα και κλήσεις εστάλη από το κινητό του ηλικιωμένου φωτογραφία με γυμνά άτομα. Βέβαια, ο ηλικιωμένος ως προς αυτό φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν το έστειλε εκείνος,

καθώς δεν έχει καμία σχέση με την τεχνολογία, ενώ πρόσθεσε ότι τη συσκευή του κινητού του τηλεφώνου τη χρησιμοποιούν και τα εγγόνια του, τα οποία πιθανόν να έστειλαν τη φωτογραφία αυτή χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Ο 70χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια όπου και απολογήθηκε.

Μετά την απολογία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα διατάχθηκε να μην μένει στην ίδια περιοχή με την οικογένεια των τριών κοριτσιών,

του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και διατάχθηκε επίσης να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.