Κριστιάνο Ρονάλντο: Φόρεσε τη μάσκα του και στέλνει μήνυμα στήριξης! (φώτο)

Κριστιάνο Ρονάλντο

Με μια φωτογραφία στο Twitter, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να στείλει μήνυμα ενότητας και συμπαράστασης, στις χώρες που πλήττονται από τον κορωνοϊό και κυρίως στην Ιταλία. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει απομονωμένος στη νέα του κατοικία, μια υπερπολυτελή κατοικία στη Μαδέιρα για την οποία πληρώνει 4.000 ευρώ την εβδομάδα, ωστόσο μπαίνει στη μάχη κατά του κορωνοϊού στηρίζοντας με μήνυμα συμπαράστασης από τον λογαριασμό του στο twitter.

O Πορτογάλος σούπερ σταρ φόρεσε μία μάσκα με τη σημαία της πατρίδας του και μία στα χρώματα της σημαίας της Ιταλίας, όπου αγωνίζεται και έστειλε μήνυμα στους φαν του: 

«Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο μας, είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ας κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε».

Πρόσφατα πάντως ο CR7 φωτογραφήθηκε την ώρα που προπονούνταν στο στάδιο της Νασιονάλ Μαδέιρα και δέχτηκε τις επικρίσεις του Περιφερειάρχη, επειδή οι εγκαταστάσεις πρέπει να είναι κλειστές για όλους τους πολίτες και να μηνγίνονται διακρίσεις. 

Cristiano Ronaldo

@Cristiano

In this very difficult moment for our world it is important we unite and support each other. Let’s all do what we can to help.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
24,6 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό