Κώστας Λεφάκης: «Έχω προβλέψει τον θάνατό μου – Θέλω να το βιώσω και αυτό»

 Κώστας Λεφάκης

Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και σόκαρε τους τηλεθεατές, καθώς αποκάλυψε ότι έχει προβλέψει τον θάνατό του, ενώ έχει έντονη επιθυμία να τον ζήσει.

Ο ίδιος ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής: «Δηλώνω συνωμοσιολόγος. Πιστεύω ότι πίσω από αυτό που είναι είτε ένα ανθρώπινο λάθος που δεν μας είπαν πως ξέφυγε και διαχύθηκε ή αν είναι μια μεταφυσική κατάρα αλλά έχει υπερτιμηθεί ο φόβος και μία προπαγάνδα με τη μάσκα που δεν θέλω να τη θίξω. Έχει αντιφάσεις μεταξύ και των επιστημόνων».

«Στη ζωή μου δεν έχω αρρωστήσει ποτέ, δεν έχω κουραστεί ποτέ και δεν ματιαστεί ποτέ. Δεν έχω την τύχη που θα ήθελα, έχω όμως πολεμηθεί. Για αυτό που έχω κάνει στη χώρα μου, έπρεπε να έχω δική μου εκπομπή.

Όταν πήγε να γίνει το ’95, κόπηκα. Υπέστην διάφορους διωγμούς σαν τους πρώτους χριστιανούς, οι τότε διευθυντές των εφημερίδων εκτός ελαχίστων δεν πιστεύαν στην αστρολογία ή δεν ήθελαν να πιστέψουν».

Συνέχισε για την πρόβλεψη που έχει κάνει για τον εαυτό του:

«Έχω προβλέψει τον θάνατό μου. Μπορούμε να δούμε την χρονική περίοδο του θανάτου μας ή της αναχώρησής μας, αφήνοντας το φυσικό μας σώμα και φεύγοντας με οδηγό τη ψυχή για άλλη μια διάσταση.

Είμαι πολύ περίεργος να βιώσω τον θάνατο για να δω πόσο έχουν βάση αυτά που λέγονται είτε αληθινά είτε ψέματα για την μεταθάνατο ζωή.

Να βγεις έξω από το σώμα κατά τη διάρκεια του θανάτου και να έχεις μια εξωσωματική εμπειρία. Το έχω κάνει, είναι μια πολύ ωραία εμπειρία».

Ο Κώστας Λεφάκης συμπλήρωσε και για τα τηλεοπτικά δρώμενα: «Μετά από μια ιστορική παρουσία η Ελένη Μενεγάκη που κατατρόπωσε την Ρούλα Κορομηλά, μου θυμίζει το έπος Βουγιουκλάκη.

Έχει να κάνει με το 2020 που αποχώρησε είτε κάποιοι την πολέμησαν είτε η ίδια πολέμησε κάποια πλευρά του εαυτού της για δικούς της λόγους. Έκλεισε τον κύκλο της η γυναίκα».