Κορονοϊός – Εμβόλιο: «Ήταν σαν φυτό από τα χάπια που του έδωσαν»

Λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό κατέρρευσε στη Σύρο ένας 60χρονος άνδρας, ο οποίος τελικά μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Θριάσιο.

«Είναι σε σταθερή κατάσταση. Αποφύγαμε το τραγικό συμβάν, αλλά είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση που υπάρχει. Βρίσκεται στο Θριάσιο. Δεν υπάρχει εξέλιξη να μας πουν οι γιατροί, πρέπει να περάσουν 48-72 ώρες […] Έκανε το εμβόλιο, κάθισε 25 με 30 λεπτά και μετά πήρε το μηχανάκι. Με το που πάρκαρε και κάθισε στο τραπέζι έπεσε κάτω σε κωματώδη κατάσταση» είπε ο κουνιάδος του 60χρονου Γ. Μελανίτης στο OPEN.

Όπως είπε «στο νοσοκομείο έγιναν τραγικά λάθη, υπάρχουν πρωτόκολλα, ο ασθενής δεν αντιμετωπίστηκε με κανένα από αυτά. Έπρεπε να γίνουν ενέργειες από νευροχειρουργό για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση και δεν συνέβη. Ζητήσαμε να φύγει για Αθήνα αλλά μας είπαν όχι, είναι μια χαρά. Μετά από 6 ώρες καλέσανε ελικόπτερο και πήγε στο Θριάσιο. Μέχρι τότε δεν υπήρχε επαφή, ήταν σε κωματώδη κατάσταση. Ήταν σαν φυτό από τα χάπια που του είχαν δώσει. Του έδιναν αντίδοτα αυτών που του είχαν δώσει για να συνέλθει» ανέφερε.