Κορμπεράν: «Η δύναμη ήταν το κλειδί της πρόκρισης»

Κορμπεράν

Στον παράγοντα «δύναμη» στάθηκε ο Κάρλος Κορμπεράν μετά το ματς της Μπρατισλάβα, όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Σλόβαν στη διαδικασία των πέναλτι και θα συνεχίσει στα play offs του Europa League.

«Πριν από το παιχνίδι είπα πως η δύναμη θα ήταν το κλειδί του αγώνα. Οταν παίζεις κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες, όπως η κούραση αλλά η ομάδα απέδειξε πως είχε τη δύναμη για να τα ξεπεράσει.

Υπάρχουν πολλά πράγματα για να δουλέψουμε, στόχος είναι η πρόκριση στο Europa, για αυτό ήρθα στο σύλλογο», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Kαι μετά ρωτήθηκε για τις πολλές αλλαγές που έκανε, αρκετές εκ των οποίων ήταν αναγκαστικές.

«Πολλές φορές οι αλλαγές βγαίνουν, κάποιες άλλες όχι αλλά πάντα είναι απαραίτητες. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες».

Για την εικόνα των «ερυθρολεύκων» σχολίασε ότι «είναι αλήθεια πως κάποιες στιγμές επειδή ο αντίπαλος ανέβαζε την επίθεσή του φαινόταν σα να παίζουμε με έξι αμυντικούς.

Μετά αλλάξαμε και βάλαμε παίκτη στο κέντρο για να ανέβουμε ψηλά, αλλά δε το καταφέραμε και δεχθήκαμε γκολ για αυτό λέω πως έχουμε πολλά να δουλέψουμε».

Κλείνοντας στάθηκε στο πώς αμύνθηκε ο Ολυμπιακός στις στημένες μπάλες, καθώς με αυτόν τον τρόπο η Σλόβαν πέτυχε δύο γκολ.

«Πρέπει να δουλέψουμε στις στημένες φάσεις, από κάθε φάση του αντιπάλου υποφέραμε και θα δουλέψουμε πάνω και σε αυτό».