Κοριτσάκι στη Νέα Σμύρνη κέρασε καραμελίτσα τον Τσίπρα

Στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε χθες ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας με κόσμο στην πλατεία, ενώ έκανε και την ομιλία που συζητήθηκε αρκετά λόγω της ονομασίας της καφετέριας «Παραμύθι με καφέ». Στο πλαίσιο των σχολίων του Πρωθυπουργού σε συνέντευξή του για τους «παραμυθάδες του ΣΥΡΙΖΑ» ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως το παραμύθι της ΝΔ και του Μητσοτάκη τελειώνει στην 21η του Μάη γιατί «ο ελληνικός λαός θα γυρίσει την πλάτη του στην αδικία , στην εκμετάλλευση, την απαξίωση και την διαφθορά».

Κατά την βόλτα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη εκτυλίχθηκε και ένα διαφορετικό περιστατικό με ένα παραπονιάρικο κοριτσάκι που έκανε ένα δώρο στον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ένα μικρό κορίτσι πρόσφερε αρχικά μια ανθοδέσμη στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς περνούσε από κοντά του, όμως όταν ο Τσίπρας την έδωσε να την κρατήσει κάποιος άλλος για να προχωρήσει, η μικρή θύμωσε και έβαλε τις φωνές. Έτσι, το κοριτσάκι πήρε πίσω την ανθοδέσμη, την έδωσε ξανά στον Τσίπρα που είχε κοντοσταθεί και… απαίτησε να την κρατήσει εκείνος, ενώ αρχηγος του ΣΥΡΙΖΑ δεν της χάλασε το χατίρι.

Στη συνέχεια το κοριτσάκι του μιλούσε ενώ κρατούσε μια καραμέλα στα χέρια της. «Είναι λεμόνι» του είπε και όση ώρα την ξετύλιγε από το χαρτάκι της, εκείνος την ρωτούσε που χτύπησε, για να του πει τον… πόνο της πως έπεσε και χτύπησε στην καφετέρια. Και μετά του έβαλε την καραμελίτσα στο στόμα προς έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε το βίντεο: