Κορινθία: Αγόρι έπεσε από το μπαλκόνι – Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση και το παιδί έκανε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι» τόνισε η γιαγιά του αγοριού.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του παιδιού, 1,5 έτους, που έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Σχετικά με το πώς αντιλήφθηκε το τραγικό περιστατικό τόνισε ότι: «ήταν η αδερφούλα του έξω και φώναξε κι εγώ νόμιζα ότι έπεσε και γλίστρησε στη βεράντα δεν κατάλαβα ότι έπεσε από κάτω

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση και το παιδί έκανε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι» τόνισε μιλώντας στον Alpha η γιαγιά του αγοριού.

Σχετικά με το πώς έγινε το ατύχημα ανέφερε: «Τι να σας πω… Εδώ ήταν, για ένα λεπτό έφυγε από την προσοχή μου και έπεσε από το μπαλκόνι. Το παιδάκι είναι ενάμισι ετών, περπατούσε, έτρεχε… Τα κάγκελα ήταν οριζόντια και ανέβηκε στα κάγκελα».

Σχετικά με το πώς αντιλήφθηκε το τραγικό περιστατικό τόνισε ότι: «Ήταν η αδερφούλα του έξω και φώναξε. Πήγαινα και στη διαδρομή μου λέει ότι γιαγιά έπεσε. Και εγώ νόμιζα ότι έπεσε και γλίστρησε στη βεράντα. Δεν κατάλαβα ότι έπεσε από κάτω. Είχα μπει μέσα για να πάρω το παγουρίνο του και να κατέβουμε στην αυλή. Το είχα ντύσει και γύρισα να πάρω το παγούρι. Και με το που γυρίζω μέσα μέχρι να βγω έξω είχε πέσει το παιδί».

Αρχικά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες, αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.