Κόντρα εργαζομένων – Παναγιωτόπουλου για την αμυντική βιομηχανία

Ο «μήνας του μέλιτος» τελείωσε για την κυβέρνηση και όπως όλα δείχνουν ο χειμώνας θα είναι θερμός καθώς τα προβλήματα απαιτούν λύσεις και μάλιστα άμεσες.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Η απάντηση που έδωσε στην Βουλή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος πως τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα δεν πάνε καλά άναψε φωτιές στους εργαζόμενους οι οποίοι δίνουν σκληρή απάντηση στον Υπουργό.

Όπως είχε γράψει το usay.gr ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως : «Η διαχειριστική και οικονομική πραγματικότητα των ΕΑΣ το 2019 εμφανίζεται προβληματική και χειρότερη του 2018, όπως αποτυπώνεται και στις εκθέσεις ανεξαρτήτων οργάνων και θα παρουσιαστεί αναλυτικά στον αναθεωρημένο Προϋπολογισμό που συντάσσεται» κάτι που σαφώς δεν έστελνε θετικά μηνύματα για το μέλλον.

Αυτά όμως τα στοιχεία, την πραγματικότητα των αριθμών, αμφισβητεί η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδας. Είναι η Ομοσπονδία σε στοιχεία της οποίας βασίστηκε η ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου η οποία προκάλεσε την απάντηση του Υπουργού.

Όπως λένε οι εργαζόμενοι αντίθετα από ότι λέει ο Υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος η κατάσταση της εταιρείας είναι πολύ καλύτερη το 2019 από το 2018 «και από πουθενά δεν προκύπτει η εικόνα που παρουσιάσατε».

Το άρθρο αναρτήθηκε στο usay.gr