Κωνσταντοπούλου: Καταγγέλλει ότι θα γίνει «νοθεία» στις εκλογές

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε προφορικό διάβημα, καταγγέλλοντας ουσιαστικά ότι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα διεξαχθούν υπό καθεστώς νοθείας!

Και αυτό γιατί δεν θα είναι εύκολο, όπως είπε η κ.Κωνσταντοπούλου, για όλους τους πολίτες να μπορούν να ψηφίσουν, καθώς «παρεμποδίζονται ουσιαστικά» από γραφειοκρατικά εμπόδια!

Εξήγησε:

«Να μη βρεθεί ούτε ένας πολίτης, ούτε ένας άνθρωπος, που να θέλει να ψηφίσει και να μην μπορεί. Με πρώτους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που βρίσκονται στην ιδιαίτερα δύσκολη θέση να έχουν πέσει οι εκλογές μέσα στην εξεταστική τους και να είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να ψηφίσουν. Ζήτησα να διαμορφωθούν ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ζήτησα να γίνει το ίδιο με ειδική μέριμνα για όλες και όλους τους ανθρώπους της εστίασης και του τουρισμού. Είναι πάρα πολλοί οι συμπολίτες μας που δεν είχαν δυνατότητα στις προηγούμενες εκλογές να ψηφίσουν γιατί εργάζονται στον τουρισμό. Πρέπει να υπάρξει ειδική πρόβλεψη για τους ετεροδημότες που δεν σχηματίστηκαν εκλογικά τμήματα 40 ανθρώπων, δεν επιτρέπεται με τέτοιου είδους γραφειοκρατικά εμπόδια να παρεμποδίζονται ουσιαστικά οι πολίτες από το να ψηφίζουν. Κάναμε την ίδια έκκληση προς την ΥΠΕΣ και σε σχέση με τους κατοίκους εξωτερικού γιατί και εκεί διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίο ενώ θέλουν να ψηφίσουν, δεν θα τα καταφέρουν. Θα συνεχίσω τα διαβήματα».