Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η νέα της ζωή στην Κρήτη στο πλευρό του Γιώργου Σαμαρά

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Κωνσταντίνα Κομμάτα, η οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Γιώργο Σαμαρά και τη σχέση τους.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και δημοσιεύματα αναφέρουν πώς ετοιμάζονται ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, εκείνοι δεν έχουν μιλήσει για τη σχέση τους και δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα απ’ όσα γράφονται.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα αρχικά μίλησε για το πώς γνωρίστηκε με τον Γιώργο Σαμαρά και αναφέρθηκε στην απόφασή της να μετακομίσει στην Κρήτη για χάρη του αγαπημένου της. Μάλιστα, τόνισε πως η προσαρμογή της στο νησί ήταν πολύ καλύτερη από εκείνη της Αθήνας, αφού στην πρωτεύουσα δεν κατάφερε να συνηθίσει τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η Κωνσταντίνα επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο της όνειρο που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία οικογένειας και όπως είπε δεν θα αφήσει τη δουλειά της να της στερήσει αυτό το όνειρο, αφού πιστεύει ότι όταν υπάρχει θέληση μπορούν να συνδυαστούν όλα.