Κόνι Μεταξά: «Αν είχα σκοπό να παντρευτώ θα ήθελα να συμβεί με τον Μ.Καμπότση»

Κόνι Μεταξά

Στην Κόνι Μεταξά δεν αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή, όμως αποκάλυψε ότι δεν σκέφτεται τον γάμο, αλλά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήθελε δίπλα της τον Μάριο Καμπότση.

Η γνωστή performer και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή “Το Πρωινό” είναι σε σχέση με τον γοητευτικό πολίστα Μάριο Καπότση τον τελευταίο καιρό και οι δυο τους είναι full in love.

Σε συνέντευξή της η Κόνι Μεταξά μίλησε για τον αγαπημένο της ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

-Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Πιστεύω ότι ο έρωτας στην αρχή, ως ενθουσιασμός, δεν είναι καθόλου παραγωγικός, γιατί το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να είσαι με τον άλλον.

Δεν θέλεις να δουλεύεις ούτε να βγεις έξω, δεν θέλεις να κάνεις τίποτα παρά μόνο να είσαι μαζί του.

Όταν φύγει ο ενθουσιασμός και περάσεις στο στάδιο του έρωτα, τότε μπορεί να είναι παραγωγικός. Εξαρτάται πάντα από το αν ο σύντροφος σε βοηθά, σε στηρίζει, αν θέλει να πετύχεις.

Αν είναι ένας σύντροφος που σου δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά σου, εννοείται πως δεν θα είσαι παραγωγικός.

-Εσένα σε στηρίζει ο Μάριος Καπότσης;

Ναι, πάρα πολύ! Πιο πολύ απ’ όλους! Βαριέμαι να μιλάω για τη σχέση μου. Είναι κάτι προσωπικό και ό,τι και να πω θα είναι σάλτσες σε σχέση με αυτό που αισθάνομαι.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους ενοχλεί όταν τους κάνεις ερωτήσεις για τη σχέση τους, επειδή δεν θέλω να ξέρουν, απλά νιώθω ότι η απάντηση ποτέ δεν αντιπροσωπεύει αυτό που αισθάνομαι για τον έρωτά μου.

Αισθάνομαι πολύ σίγουρη και παραγωγική. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο που σου έχει τύχει. Εγώ είμαι τυχερή, μου έτυχε ένα διαμάντι!

-Μένετε μαζί; Πώς είναι η συμβίωση;

Μένουμε μαζί από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι σούπερ! Βέβαια, είναι Παρθένος στο ζώδιο και έχει τις παραξενιές του, κάτι που εμένα με βοηθά πολύ γιατί τα τακτοποιεί όλα.

Τα κάνει όλα τέλεια, εγώ μαγειρεύω και πολύ καλά μάλιστα, μόνο που αυτό το διάστημα, λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων, δεν προλαβαίνω.

-Υπάρχει στο μυαλό σου το ενδεχόμενο του γάμου και της οικογένειας;

Κοίτα, αν ήταν να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, θα ήθελα να τα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο.