Κλάους Σβαμπ: «Θα επανεκπαιδεύσουμε τους δασκάλους και θα διδάξουμε στα σχολεία την Μεγάλη Επανεκκίνηση»!

epa08127436 Klaus Schwab, founder and Executive Chairman of the World Economic Forum, WEF, gestures during a press conference in Cologny near Geneva, Switzerland, 14 January 2020. The World Economic Forum unveiled the program for its 50th Annual Meeting in Davos, Switzerland, including the key participants, themes and goals. The overarching theme of the meeting, which will take place from 21 to 24 January, is 'Stakeholders for a cohesive and sustainable world'. EPA/VALENTIN FLAURAUD

O Κλάους Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ βρίσκονται στην τελική ευθεία για να προωθήσουν την εφιαλτική ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνησης προχωρώντας σε μια τεράστια επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου, μέσω της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων!

H πρωτοβουλία μας για την εκπαίδευση έχουμε την Cisco και όλα τα μεγάλα ονόματα θα φέρουμε την επανάσταση στην εκπαίδευση θα επανεκπαιδεύσουμε τους δασκάλους θα βάλουμε στην θέση τους ένα νέο βιογραφικό» είναι μερικά από αυτά που ανακοίνωσε για την εκπαίδευη ο Κλάους Σβαμπ.

 

«Δίνουμε έμφαση σε συνεργασίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την Παγκόσμια εκπαιδευτική πρωτοβουλία μας!

Υπό την ηγεσία της Cisco και πολλών άλλων εταιρειών προσπαθούμε να φέρουμε επανάσταση στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ιορδανίας, της Αιγύπτου και τώρα του Μπουρούντι.

Δουλεύοντας μαζί με τις τοπικές αρχές, εργαζόμαστε επίσης μαζί με την UNESCO, όχι μόνο για να εξοπλίσουμε τα σχολεία αλλά και για να επανεκπαιδεύσουμε τους δασκάλους, ώστε να βάλουν το νέο πρόγραμμα σπουδών (την Μεγάλη Επανεκκίνηση) στα σχολεία, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κλίντον

(είναι εντυπωσιακό πως οι Δημοκρατικοί και τα ίδια γνωστά κλασσικά ονόματα εμπλέκονται πάντα με το WEF τον Κλάους Σβαμπ, τον Τ.Σόρος και γενικότερα με όλους τους παγκοσμιοποιητές)».