«Κιβωτός του Κόσμου»: Επώνυμοι ξεσπούν και αποσύρουν δωρεές

Τις τελευταίες ώρες την κοινή γνώμη έχει συνταράξει η υπόθεση και οι καταγγελίες που αφορούν στην «Κιβωτό του Κόσμου». Με αφορμή τις αποκαλύψεις, επώνυμοι έχουν αρχίσει με δημόσια μηνύματα να ξεσπούν για τα όσα συμβαίνουν.

Η Ρούλα Κορομηλά, που είναι γνωστό το κοινωνικό έργο που προσφέρει, μέσα από το Twitter, τοποθετήθηκε για το θέμα ξεκαθαρίζοντας: «Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νοιώθω οργή και απογοήτευση».

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας, Κώστας Κρομμύδας, εξέφρασε με τη σειρά του την αγανάκτησή του μέσα από το account του στο Twitter τονίζοντας ότι πλέον μιλάμε για την «Κιβωτό του τρόμου». «Η κιβωτός του κόσμου έγινε κιβωτός του τρόμου για κάποια παιδιά… Έχοντας βοηθήσει στο παρελθόν με πολλούς τρόπους το συγκεκριμένο ίδρυμα, αισθάνομαι απογοήτευση, αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να προστατέψουμε όλα αυτά τα ανυπεράσπιστα παιδιά».

«Οι καταγγελίες, που βγήκαν στη δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα, με
κάνουν να νιώθω αηδία και θυμό. Όλοι στηρίξαμε με την καρδιά μας το
έργο που παρουσίαζαν, όλος ο κόσμος έδωσε από το υστέρημα του. Πως
μπορεί να κρύβονται παντού τόσα τέρατα;», έγραψε στο Twitter ο Νίκος Κοκλώνης.