Κιβωτός, Ο πατήρ Αντώνιος απαντά: «Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”»

Κιβωτός, Ο πατήρ Αντώνιος

Όπως αποκάλυψε το Star, τρεις είναι οι νομικοί που αναλαμβάνουν την εκπροσώπησή τους. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Σπύρου Λάμπρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Starπέρασαν 50 δικηγόροι από τη δομη για να αναλάβουν τελικά τρεις από αυτούς.

Ελάχιστοι μίλησαν με τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος υποστήριζει:

Καμία ασέλεγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε απο τα σύννεφα με ό,τι βγει στο «φως». Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. 

Οι νομικοί μαζεύουν στοιχεία για να μπορέσουν να αποκρούσουν τις κατηγορίες.

πατήρ Αντώνιος

Τα πρωτοπαλίκαρα του πατέρα Αντωνίου ρίχνουν ευθύνες σε κυβέρνηση και Αρχιεπισκοπή και θεωρούν ότι ο ιερέας ανεβαίνει Γολγοθά.

Ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί.

Σημειώνεται ότι τις επαφές με τους δικηγόρους έκανε η πρεσβυτέρα και ο Ιρακινός διευθυντής της δομής, η οποία ισχυρίζεται:

«Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες.

Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά».

Κιβωτός του Κόσμου: Η στρατηγική που θα ακολουθήσουν πατέρας Αντώνιος – πρεσβυτέρα

Η αντεπίθεση του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας σε όσους τους κατηγορούν θα αρχίσει με τα βαφτιστήρια που θα τονίζουν τα καλά που έχει κάνει η δομή.

Ο πατέρας Αντώνιος ό,τι είναι να πει θα το πει στο δικαστήριο, αν κληθεί. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Σπύρου Λάμπρου, τη νομική ομάδα δε φοβίζουν κατηγορίες για ασέλγεια και για κακοποιήσεις και θεωρούν ότι δε θα σταθούν στο δικαστήριο.

Η αγωνία τους είναι μεγάλη για τον οικονομικό έλεγχο και τι θα δείξει αυτός. Αν εντοπίσουν πάνω από 120.000 ευρώ σε υπεξέρεση ή φοροδιαφυγή είναι κακούργημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ star.gr