Κίνα: Τρόμος για δεκάδες τουρίστες μου έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα σε τρενάκι

Δεκάδες τουρίστες βρέθηκαν να κρέμονται ανάποδα για περισσότερο από μία ώρα από τρενάκι σε ένα κινεζικό θεματικό πάρκο όταν έγινε διακοπή ρεύματος.

Περίπου 20 τουρίστες βρέθηκαν να κρέμονται ανάποδα για πάνω από μία ώρα κατά τη διάρκεια βόλτας με τρενάκι σε λούνα παρκ στην Κίνα. Αυτό συνέβη καθώς λόγω διακοπής ρεύματος το τρενάκι δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

Ευτυχώς, κανένας τουρίστας δεν τραυματίστηκε ενώ τα αίτια της διακοπής ρεύματος ακόμη δεν έχουν προσδιοριστεί όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το λούνα παρκ.

Ένα βίντεο που καταγράφει στιγμές από εκείνη τη βασανιστική ώρα που οι επισκέπτες ήταν κρεμασμένοι κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Οι άτυχοι επισκέπτες περίμεναν αρκετή ώρα μέχρι να καταφθάσει το προσωπικό της εγκατάστασης ώστε να τους απεγκλωβίσουν με ασφάλεια. Όπως διαβεβαίωσε το θεματικό πάρκο, ελέγχθηκε λεπτομερώς η φυσική κατάσταση καθενός και δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση το πάρκο ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν και υποσχέθηκε να συνεχίσει να βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών του.